Με σύνθημα της Χρυσής Αυγής αστυνομικός που μετέφερε το Μιχαλολιάκο στη φυλακή

Πρόκειται – όλως τυχαίως – για σύνθημα που είχε υιοθετήσει η ΧΑ στην προμετωπίδα της ιστοσελίδας της, ενώ ήταν και το επίσημο σλόγκαν της κατά τη φιέστα που συνήθιζε να διοργανώνει για τα Ίμια το 2017. 

Η Βενετία Πόπορη, η μοναδική αστυνομικός που κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για τη σχέση και τις υπηρεσίες που προσέφερε στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, μεταφέρθηκε σήμερα στις φυλακές καλυμμένη με σεντόνι από ντροπή για να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά της.

Ο άγνωστος αστυνομικός που συμμετείχε στη μεταφορά του έγκλειστου από σήμερα αρχηγού της ναζιστικής συμμορίας Ν. Μιχαλολιάκου από την άλλη, καμία ντροπή δεν ένιωθε επιδεικνύοντας το κράνος του, όπως αιχμαλωτίστηκε από το φακό του Μάριου Λώλου, όπου αναγράφεται με τη γνωστή κιτς ψευδοαρχαία γραμματοσειρά το εθνικιστικό σύνθημα “Θνήσκε υπέρ πατρίδος”.

Ένα ακόμα εθνίκι στην ΕΛ.ΑΣ δεν αποτελεί είδηση θα μπορούσε να πει κανείς, εν προκειμένω ωστόσο, πρόκειται – όλως τυχαίως – για σύνθημα που είχε υιοθετήσει η ΧΑ στην προμετωπίδα της ιστοσελίδας της, ενώ ήταν και το επίσημο σλόγκαν της κατά τη φιέστα που συνήθιζε να διοργανώνει για τα Ίμια το 2017.

Τα σκρινσοτ από info-war

Αλλά γιατί να μην αισθάνεται άνετα το όργανο της τάξης συνοδεύοντας το πολιτικό του ίνδαλμα στις φυλακές; Τι διαφορά έχει από το συνάδελφό του των ΜΑΤ, που μοστράριζε έξω από το Εφετείο το τατού με τη μορφή του παρασήμου που απένειμε ακόμα και προσωπικά ο Χίτλερ στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο; Το μόνο που δεν ξέρουμε, είναι αν ο “έτοιμος να πεθάνει για την πατρίδα” αστυνομικός  ζήτησε και αυτόγραφο από το Μιχαλολιάκο ή έστω τις κοντινές του Ζαρούλια και Ουρανία πριν μεταφερθεί στο κελί. Θα είναι κρίμα αν έχασε μια τέτοια ευκαιρία.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: