«ΜΑΤ, μπράβους, Λιμενικό, στο επόμενο συνέδριο φέρτε και Στρατό!»

Την ώρα που φωνάζουν ακόμα και το Λιμενικό να τους φυλάει, οι εργατοπατέρες είναι άφαντοι οι περισσότεροι από τις εργασίες του συνεδρίου.

Ανάμεσα στα όσα απίστευτα βλέπουν τα μάτια μας από το πρωί, έρχονται να προστεθούν και ταχύπλοα του λιμενικού που πλέουν στο Καβούρι, ίσως γιατί οι εργατοπατέρες, νιώθοντας τόσο μεγάλη αγάπη από τους εργαζόμενους, φοβούνται ακόμα και “απόβαση” από θαλάσσης. Οι φωτογραφίες που έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο είναι ενδεικτικές για το τι επικρατεί αυτή την ώρα στο κατ’ ευφημισμόν συνέδριο της συνδικαλιστικής μαφίας.

Την ίδια ώρα, οι εργατοπατέρες κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν στην πλειοψηφία τους από τις εργασίες του συνεδρίου, αφήνοντας μια σχεδόν άδεια αίθουσα και τη Φώφη Γεννηματά, που καταδέχτηκε να συμμετάσχει στην παρωδία, να βγάζει λόγο για συγγενείς και φίλους. Είναι πολύ καλά τα spa του Απόλλων φαίνεται, και οι περισσότεροι ζήλεψαν το “μπωτέ” που κάνει ο Παναγόπουλος και πήγαν να του κάνουν παρέα.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγραφεί αυτό το όνειδος. Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν και δεν πρέπει να ανεχτούν αυτό το βούρκο να τους εκπροσωπεί με κανένα τρόπο. Είναι ζήτημα τιμής για ολόκληρη την εργατική τάξη.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: