Λιάνα Κανέλλη: «Το πού πάει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του Κασσελάκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Διαφέρει η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ από της ΝΔ; Έλεος! Στα κεντρικά ζητήματα συμφωνούνε. Η πολιτική του ΚΚΕ διαφέρει, εμείς κάνουμε αντιπολίτευση. Αυτές οι 130-140.000 αριστερών, προοδευτικών ανθρώπων που… είδαν το φως, βγήκαν στο δρόμο εναντίον του αντεργατικού νομοσχεδίου;…»

Τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, υπενθύμισε η Λιάνα Κανέλλη βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στο κανάλι «Action 24» το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτέμβρη, επισημαίνοντας ότι η εκλογή Κασσελάκη στην προεδρία δεν αλλάζει κάτι στην αντιλαϊκή πολιτική αυτού του κόμματος. Δεν είναι «φαινόμενο» όπως το παρουσιάζουν τα Μέσα Ενημέρωσης, δεν υπάρχει τίποτα νέο, δεν υπάρχει ούτε καν η έννοια της αριστεράς, όπως αναφέρεται.

Σημείωσε πως η πολιτική της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφέρει σε τίποτα από τις κεντρικές κατευθύνσεις της εφαρμοζόμενης πολιτικής.

Τα αστικά κόμματα λειτουργούν σαν μετοχικές συνθέσεις, επισήμανε και κατήγγειλε ότι στην επικαιρότητα, με ευθύνη του αστικού πολιτικού συστήματος, δεν κυριαρχούν τα σοβαρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός και οι εργαζόμενοι αλλά τα επικοινωνιακά σόου.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: