Λιάνα Κανέλλη: Το ΚΚΕ δεν θα δείξει ανοχή σε οποιαδήποτε κυβέρνηση διαχείρισης της αντιλαϊκής πολιτικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ΚΚΕ δεν γίνεται να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση που διαχειρίζεται αυτό που το ίδιο θεωρεί ως ταξική κόλαση. Το Κόμμα που είναι απέναντι και θέλει να διαλύσει αυτό το σύστημα, δεν έχει νόημα να συγκυβερνήσει για να το διαχειριστεί, αλλά ούτε και να να δώσει ανοχή σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Την ανάγκη οι εργαζόμενοι, ο λαός, να μη δεχθούν την επιχείρηση υποβάθμισης της πολιτικής τους σκέψης που επιδίδονται κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια στην Α’ Αθήνας, μιλώντας το απόγευμα της Κυριακής στην «ERTNews». Σημείωσε ότι το παίγνιο και η σπέκουλα για το πρόσωπο που θα είναι πρωθυπουργός, ιδιαίτερα μετά το έγκλημα στα Τέμπη, επιχειρεί να χαμηλώσει το πολιτικό επίπεδο σκέψης του λαού.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ δεν γίνεται να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση που διαχειρίζεται αυτό που το ίδιο θεωρεί ως ταξική κόλαση. Σημείωσε ότι το Κόμμα που είναι απέναντι και θέλει να διαλύσει αυτό το σύστημα, δεν έχει νόημα να συγκυβερνήσει για να το διαχειριστεί, αλλά ούτε και να να δώσει ανοχή σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Χαρακτήρισε εξοργιστικό το γεγονός ότι την ώρα που πληθαίνουν οι ενδείξεις για την κατάσταση απαξίωσης του σιδηροδρομικού δικτύου, η κυβέρνηση να ετοιμάζεται να ξοδέψει δισεκατομμύρια για να φτιάξει τη γραμμή Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο, μόνο και μόνο επειδή είναι απαραίτητα για τη μεταφορά στρατευμάτων και πολεμικού υλικού από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προς το μέτωπο της αντιπαράθεσης των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ με τη Ρωσία.

Αναφερόμενη μεταξύ άλλων και στα ελληνοτουρκικά, η Λιάνα Κανέλλη, υπογράμμισε ότι οι τελευταίες εξελίξεις διασφαλίζουν ότι το Αιγαίο θα μετατραπεί σε μια μη διαταρασσόμενη, μεγάλη στρατιωτικοποιημένη περιοχή, που θα εξυπηρετήσει τα σχέδια κλιμάκωσης της ιμπεριαλιστικής αντιπαράθεσης στη Ρωσία και την Κίνα.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: