Λιάνα Κανέλλη: «Το ΚΚΕ δεν περιμένει οπορτουνιστικά κέρδη από τις εξατομικευμένες τραγωδίες των υπολοίπων… Ρίχνεις την ψήφο σου στο ΚΚΕ και εκεί την βρίσκεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Όποιος έρχεται γιατί βλέπει φως και πόρτα ανοιχτή είναι αυτός που θα φύγει πρώτος μόλις πέσει το ηλεκτρικό. Το θέμα είναι να μείνεις στο ΚΚΕ ακόμα κι όταν ξέρεις ότι υπάρχει σκοτάδι, και να ξέρεις ότι υπάρχει ένα χέρι να σε κρατήσει για να μη σκοντάψεις. Αυτή είναι η ουσία και η θεμελιώδης διαφορά…»

Σε συνάντηση με το ΚΚΕ στους δρόμους, στις απεργίες, στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις κάλεσε η βουλευτής του Κόμματος Λιάνα Κανέλλη μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο κανάλι «Action24».

Όποτε το ΚΚΕ ενισχύθηκε, ενισχύθηκαν οι θέσεις του εργατόκοσμου και όποτε προειδοποίησε για κάτι δυστυχώς το βρήκαμε μπροστά μας σημείωσε και πρόσθεσε πως το Κόμμα στην 105χρονη ιστορία του υπερασπίζεται τα λαϊκά συμφέροντα.

Ο κόσμος μας ξέρει και μας βλέπει, ρίχνεις την ψήφο σου στο ΚΚΕ και εκεί την βρίσκεις, σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη. Ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι χώρος της σοσιαλδημοκρατίας και πως τα στελέχη που μένουν και εκείνα που φεύγουν ήταν και είναι με την ΕΕ, το ΝΑΤΟ και το καπιταλιστικό κέρδος και ανέδειξε τις ευθύνες τους για τις βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα και τους πλειστηριασμούς.

Τόνισε ακόμα ότι θα πρέπει να ξεσηκώνουν τον κόσμο τα 5.000 νεκρά παιδιά στη Γάζα από τα πυρά του Ισραήλ.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: