Λιάνα Κανέλλη: «Την Τετάρτη στο Σύνταγμα και την Κυριακή στις κάλπες θα δούμε το μεγάλο άλμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ανεβαίνει κάθετα ο αντικομμουνισμός, ακριβώς επειδή βλέπουν ότι ο κόσμος ξύπνησε. Κι όταν ο κόσμος ξυπνήσει αποκλείεται να μη δει το ΚΚΕ μπροστά του…Το ΚΚΕ δεν είναι μόνο απάντηση, είναι και επανάσταση, και αντίσταση σε προσωπικό και γενικό επίπεδο»

«Ανεβαίνει κάθετα ο αντικομμουνισμός, ακριβώς επειδή βλέπουν ότι ο κόσμος ξύπνησε. Κι όταν ο κόσμος ξυπνήσει αποκλείεται να μη δει το ΚΚΕ μπροστά του» τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια στην Α’ Αθήνας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα» και τον Γ. Αυτιά  στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενη στα αποτελέσματα  των φοιτητικών εκλογών και στην πρωτιά με ενίσχυση σε χιλιάδες ψήφους της Πανσπουδαστικής ΚΣ, είπε ότι αν κάτι πρέπει να κρατήσει κάποιος, αυτό είναι η φρεσκάδα και το φως που φέρνει η νεολαία, που βρίσκεται αντιμέτωπη με τη ζοφερή πραγματικότητα.

Η Λιάνα Κανέλλη σχολίασε την προεκλογική επικαιρότητα και ερωτώμενη αναφέρθηκε στον χρεοκοπημένο μύθο της «προοδευτικής διακυβέρνησης, ενώ από την σύντομη παρέμβασή της δεν έλειψαν οι αναφορές στις εκλογές του Τουρκίας, την ολοένα εντεινόμενη εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο μέσα και από την επέκταση-γιγάντωση της αμερικανικής βάσης στη Σούδα, αλλά και το ζήτημα που προέκυψε με την επιχειρούμενη παρέμβαση Ζελένσκι στη Γιουροβίζιον.

Καταλήγοντας η υποψήφια του ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας τόνισε ότι «το ΚΚΕ δεν είναι μόνο απάντηση σε όλα αυτά, είναι και επανάσταση, και αντίσταση σε προσωπικό και γενικό επίπεδο» και απηύθυνε κάλεσμα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στο Σύνταγμα, την Τετάρτη 17 Μάη.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: