Λιάνα Κανέλλη: «Όλο αυτό το ναζισταριό δε φεύγει από μόνο του… Οι φασίστες πρέπει να χτυπηθούν από τη βάση των ανθρώπων…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σύστημα πολιτικό που θα ήθελε να χτυπήσει τον φασισμό είναι αυτό που ενισχύει την αντιναζιστική, αντιφασιστική κουλτούρα από το σχολείο. Να μη χωράει στο σχολείο, να μη χωράει στη γειτονιά. Να ενισχύει κάθε κίνημα και με κάθε τρόπο τους ανθρώπους που πολεμάνε τον φασισμό στη ρίζα του, εκεί που γεννιέται…»

Στις τεκμηριωμένες και επιστημονικές προτάσεις που είχε καταθέσει έγκαιρα το ΚΚΕ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και τον εντοπισμό των αδυναμιών, αναφέρθηκε η βουλευτής του Κόμματος Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο «Open», επισημαίνοντας ότι δεν εισακούστηκαν από την κυβέρνηση.

Η Λ. Κανέλλη αναφέρθηκε στις προσλήψεις πυροσβεστών, στην ενίσχυση των μέσων, στην επαναφορά της Δασικής Υπηρεσίας με επιστημονική κατάρτιση, στη διάνοιξη δρόμων πυρασφάλειας και την εγκατάσταση δεξαμενών νερού να γεμίζουν τα πυροσβεστικά.

Σχετικά με τι εξελίξεις στον ναζιστικό υπόνομο «Σπαρτιατών» – Κασιδιάρη, η βουλευτής του ΚΚΕ ξεκαθάρισε ότι δεν φεύγει μόνος του ο ναζισμός ούτε αντιμετωπίζεται με την πολιτική του «ώριμου φρούτου», δηλαδή να τσακωθούν μεταξύ τους μέχρι να καταρρεύσουν.

Αντίθετα, επειδή το σύστημα έχει ανάγκη τους φασίστες, αυτοί αντιμετωπίζονται από το ταξικό κίνημα, στο σχολείο, τη γειτονιά, τη δουλειά. Ακόμα κατήγγειλε την αποτρόπαιη «νύχτα των Κρυστάλλων» που έστησαν οι φασίστες στην Κύπρο.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: