Λιάνα Κανέλλη: Νομοθετική «σκυταλοδρομία» από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς με τον λαό να σώνει τις τράπεζες πληρώνοντας με το αίμα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι τράπεζες σώθηκαν καθώς απαλλάχτηκαν από τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και τώρα αρχίζουν οι άνθρωποι και χάνουν τα σπίτια τους και θα εξακολουθήσουν να τα χάνουν…Ένας οποιοσδήποτε δανειολήπτης εκεί που μπορούσε να πληρώσει, αυτή τη στιγμή με την άνοδο των επιτοκίων,σε λίγο δεν θα μπορεί να πληρώσει…

Παρακολουθούμε μια νομοθετική «σκυταλοδρομία» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς, με τον λαό να σώνει τις τράπεζες πληρώνοντας με το αίμα του, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, σχετικά με τους πλειστηριασμούς, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου σε εκπομπή του Antenna.

Οι τράπεζες σώθηκαν καθώς απαλλάχτηκαν που είχαν από τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και τώρα αρχίζουν οι άνθρωποι και χάνουν τα σπίτια τους και θα εξακολουθήσουν να τα χάνουν, επεσήμανε η Λ. Κανέλλη, ενώ σημείωσε ότι ένας οποιοσδήποτε δανειολήπτης εκεί που μπορούσε να πληρώσει, αυτή τη στιγμή με την άνοδο των επιτοκίων,σε λίγο δεν θα μπορεί να πληρώσει. Θα χάσουν το σπίτι τους και οι επόμενοι που έρχονται, υπογράμμισε.

Κανένα από τα δύο κόμματα, ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει φιλολαϊκή πολιτική στέγης, ούτε κατά διάνοιας δεν την είχαν ποτέ.

Αναφερόμενη στις επικείμενες εκλογές τόνισε ότι το ΚΚΕ θα βγει ισχυρό και με μια νεολαία πρωτοπόρα γιατί ακριβώς έχει αρχίσει ο κόσμος και εμπιστεύεται αυτούς που δεν παίζουνε με την «σκυτάλη» την τύχη του λαού.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: