Λιάνα Κανέλλη: «Λιγναδιάδα», «Καϊλιάδα», τώρα «Γεωργουλιάδα»… Μέχρι πότε; Για τον νεκρό εργάτη στα Ναυπηγεία Σύρου δεν μιλάει κανείς (ΒΙΝΤΕΟ)

“Μιλάμε για το αν έχει ή δεν έχει ταχύτητα η βελγική δικαιοσύνη, στην Ελλάδα που 8 χρόνια δεν καταδικάστηκαν οι φασίστες; Και μιλάμε για τον χρόνο των άλλων συστημάτων δικαιοσύνης όταν το σύστημα στην Ευρώπη είναι ένα και ενιαίο, κυριολεκτικά, από πλευράς αρχών, ηθικής, αξίας και θέσης της γυναίκας;…”

Για τις λαϊκές ανάγκες μιλάει μόνο το ΚΚΕ και οι λαϊκές ανάγκες πρέπει να είναι κριτήριο για τον λαό, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια στην Α’ Αθήνας, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο κανάλι «Kontra».

Για την καταγγελία σε βάρος του ευρωβουλευτή Αλ. Γεωργούλη ανέφερε ότι είναι πολύ σοβαρή  και γυρνάει το ρολόι πίσω στον περασμένο αιώνα. Πρόσθεσε ότι γυναίκες και άνδρες έχουν σιχαθεί να ακούνε από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ποιος είχε τους περισσότερους με προβλήματα τέτοιου τύπου. 

Σημείωσε ότι είναι ντροπή να κάνεις πολιτική μπαντιέρα τον βιασμό, προσθέτοντας πως πολιτική μπαντιέρα έπρεπε να είναι να μην υπάρχουν βιασμοί και όταν υπάρχουν οι ποινές να είναι αμείλικτες.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: