Λιάνα Κανέλλη: «Η αριστερά είχε Καπετάν Γιώτη, είχε Καπετάν Άρη, τώρα να αποκτήσει και Κάπτεν Αμέρικα δεν το φανταζόμουνα…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σήμερα τα media δεν γράφουν αν θα γίνει απεργία την Πέμπτη, γράφουν πού ήπιε τον καφέ του και αν φόραγε βερμούδα» ο Κασσελάκης

«O Κασσελάκης για εμένα είναι Κάπτεν Αμέρικα. Η αριστερά είχε Καπετάν Γιώτη, είχε Καπετάν Άρη, τώρα να αποκτήσει και Κάπτεν Αμέρικα δεν το φανταζόμουνα», σχολίασε σκωπτικά η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξη της στον «ΣΚΑΪ».

Αναφερόμενη στις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για την εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για πολιτικό πολιτισμό χαρτοπετσέτας. «Σε μια μέρα να γίνεσαι μέλος μόνο για να ψηφίσεις, δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με την αριστερά», είπε.

Η Λιάνα Κανέλλη στηλίτευσε το γεγονός πως καταναλώνεται τόσος χρόνος για την «κασσελιάδα», σε «επίπεδο προσώπου και όχι πολιτικού λόγου», τη στιγμή που περνάνε στη Βουλή νομοσχέδια-εγκλήματα όπως το σχέδιο νόμου για τα Εργασιακά. «Πεθάναν χωριά και δεν τα αντιμετωπίζουμε -ούτε καν ο Κάπτεν Αμέρικα- με τον όρο έστω της Νέας Ορλεάνης», πρόσθεσε.

«Ο Κάπτεν Αμέρικα είναι ήρωας της Μάρβελ. Τώρα αν μου πεις ότι πρέπει να σκέφτομαι με όρους Μάρβελ, θα σου πω ότι εμείς δεν έχουμε τέτοια φιγούρα», ανέφερε. «Σήμερα τα media δεν γράφουν αν θα γίνει απεργία την Πέμπτη, γράφουν πού ήπιε τον καφέ του και αν φόραγε βερμούδα», είπε.

Η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε ότι στην απεργία της Πέμπτης «θα πρέπει να δείξει τα δόντια του ο λαός».

Αναφέρθηκε επίσης στις τριήμερες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στην Αθήνα, σημειώνοντας πως αν κρίνουμε από τον κόσμο που πήγε στις εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, «δεν θα χωράμε πια στο Πάρκο Τρίτση». Όπως είπε, αυτή η εβδομάδα «θα είναι κόκκινη».

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: