Λιάνα Κανέλλη για… «μοντερνιές» του ΚΚΕ: Ανησυχούν τα «μαγειρεία» διότι το Κόμμα τούς χαλάει τη σάλτσα των υπολογισμών (AUDIO)

Στις εκλογές πρέπει να υπάρξει θεαματική αύξηση των ποσοστών του ΚΚΕ. Τα εκβιαστικά διλήμματα περί ακυβερνησίας είναι σαν την καραμέλα που απέξω είναι γλυκιά και μόλις τη δαγκώσεις είναι πικρή…

Για ανησυχία των «μαγειρείων», διότι το ΚΚΕ και τους χαλάει τη σάλτσα των υπολογισμών και πρωτοστατεί στις λαϊκές κινητοποιήσεις έκανε λόγο η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, και εκ νέου υποψήφια του Κόμματος στην Α’ Αθηνών, μιλώντας τη Δευτέρα στην «ΕΡΑ», σχολιάζοντας δημοσιεύματα για «μοντερνιές» του ΚΚΕ.

Τόνισε ακόμα, ότι στις εκλογές πρέπει να υπάρξει θεαματική αύξηση των ποσοστών του ΚΚΕ και παρομοίασε τα εκβιαστικά διλήμματα περί ακυβερνησίας σαν την καραμέλα που απέξω είναι γλυκιά και μόλις τη δαγκώσεις είναι πικρή.

Πρόσθεσε ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ακολουθούν τις βασικές οικονομικές και γεωστρατηγικές κατευθύνσεις της ΕΕ και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να δώσει ανοχή.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: