Λεφτά υπάρχουν – Η κυβέρνηση γεννά λεφτά για τον εξοπλισμό της ΕΛ.ΑΣ.

Μπορεί ο Μητσοτάκης να λέει ότι δεν μπορεί να γεννήσει λεφτά για λεωφορεία, φαίνεται όμως ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η γέννα για να εξοπλίσει την αστυνομία…

Όταν πρόκειται για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας, το κλασικό επιχείρημα κάνει λόγο για τις αντοχές της οικονομίας και του δημοσίου ταμείου.

Πρόκειται για την ίδια οικονομία και το ίδιο ταμείο που έχει πάντα μια ζεστή αγκαλιά και ακόμα πιο ζεστό χρήμα για τις επιχειρήσεις. Και του περισσεύει πάντα κάτι να δώσει για τα σώματα καταστολής, να κάνει προσλήψεις για “περισσότερη ασφάλεια” και να φροντίσει για τον εξοπλισμό τους ώστε να είναι και πιο αποτελεσματική η καταστολή (επιχειρησιακή ικανότητα λέγεται στη γλώσσα τους).

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα για την ενίσχυσή της, που φτάνει το ύψος των 31 εκ. ευρώ και περιλαμβάνει εκατοντάδες οχήματα, στολές, κράνη, αλεξίσφαιρα γιλέκα, χειροπέδες κτλ, αλλά και ειδική μέριμνα για την αντιτρομοκρατική, για να περάσει το μήνυμα πως οι Πραιτωριανοί της κυβέρνησης θα είναι πάνοπλοι στη μάχη τους ενάντια στον εχθρό λαό, σε αντίθεση πχ με τους υγειονομικούς που μένουν αβοήθητοι στον πόλεμο ενάντια στον κορονοϊό και βλέπουν να μειώνονται εν μέσω πανδημίας οι δαπάνες για τη δημόσια υγεία.

Αλλά ξέρετε, όποιος κάνει τέτοιες συγκρίσεις είναι αθεράπευτος λαϊκιστής, σε αντίθεση με τους υπεύθυνους και σοβαρούς κρατούντες…

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: