ΛΑΣΥ Καλαμάτας: “Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής βρωμίζουν την κεντρική πλατεία με το δικτάτορα Παπαδόπουλο”

Όλοι μαζί, Δημοτική Αρχή του κ. Νίκα, οι διάφοροι “προοδευτικοί” (ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος Δήμαρχος κ.α.) αλλά και “συντηρητικοί”, τους έδωσαν βήμα να δηλητηριάζουν το λαό της πόλης μας, στο όνομα μάλιστα της “Δημοκρατίας”. ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ και Δημοτική Αρχή του κ. Νίκα “ας απολαύσουν” τώρα τον δικτάτορα Παπαδόπουλο στο κέντρο της πλατείας της πόλης μας”.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμάτας, με επικεφαλής το Δημήτρη Οικονομάκο, ήταν η μόνη δύναμη που είχε ζητήσει τον αποκλεισμό και την απομόνωση της συμμορίας των νεοναζί, ώστε να μην τους δοθεί βήμα να χύσουν το φασιστικό τους δηλητήριο προεκλογικά. Οι υπόλοιπες δυνάμεις το αρνήθηκαν κι έτσι τώρα μπορούν να απολαύσουν τους καρπούς του έργου τους: το πορτρέτο του δικτάτορα Παπαδόπουλου -που “ζει μες στις καρδιές” των πολιτικών του απογόνων- να βρωμίζει την κεντρική πλατεία της πόλης της Καλαμάτας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της καταγγελίας της Λαϊκής Συσπείρωσης, όπως την βρήκαμε σε τοπικό μέσο.

“Τις τελευταίες ώρες η κεντρική πλατεία Καλαμάτας βρωμίζεται από την ναζιστική προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα το περίπτερο τους είναι στολισμένο με πορτρέτο του δικτάτορα Παπαδόπουλου.

Ευθύνες για αυτό έχουν όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις που στην διακομματική επιτροπή του Δήμου δεν  συμφώνησαν με την πρόταση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον αποκλεισμό της ναζιστικής οργάνωσης.

Όλοι μαζί, Δημοτική Αρχή του κ. Νίκα, οι διάφοροι “προοδευτικοί” (ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος Δήμαρχος κ.α.) αλλά και “συντηρητικοί”, τους έδωσαν βήμα να δηλητηριάζουν το λαό της πόλης μας, στο όνομα μάλιστα της “Δημοκρατίας”.

ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ και Δημοτική Αρχή του κ. Νίκα “ας απολαύσουν” τώρα τον δικτάτορα Παπαδόπουλο στο κέντρο της πλατείας της πόλης μας”.

Ο λαός να απομονώσει τώρα τους ναζί και τους φασίστες. Να τιμωρήσει όσους με την στάση τους, τους ξεπλένουν, τους αθωώνουν, τους δίνουν βήμα.

Να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, την μόνη απάντηση στους ναζί της ΧΑ”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: