Λαϊκή Συσπείρωση: “Ο Περιφερειάρχης υπερασπίζεται τον γνωστό φασίστα. Στην πράξη ο Τζήμερος είναι περιφερειακός σύμβουλος του Πατούλη”

Απάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην άθλια ανακοίνωση του Πατούλη, που στηρίζει ουσιαστικά το φασιστοειδές…

Η Λαϊκή Συσπείρωση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στην άθλια ανακοίνωση στήριξης, κατ’ ουσίαν, του Πατούλη στον Τζήμερο, που ουσιαστικά φέρεται σαν Περιφερειακός του Σύμβουλος, παρά σαν επικεφαλής παράταξης.

«Ο Περιφερειάρχης Αττικής, αν και απών, από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου έβγαλε ανακοίνωση για να υπερασπιστεί το γνωστό φασίστα Τζήμερο, που συστηματικά βρίζει και δημιουργεί επεισόδια τόσο στην παρούσα, όσο και στην προηγούμενη θητεία του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Να θυμίσουμε ότι μαζί ψήφισαν τα εγκλήματα στη διαχείριση των απορριμμάτων, γεμίζοντας την Αττική με νέες χωματερές στη Φυλή, στο Γραμματικό και σε όλα τα ανενεργά λατομεία. Μαζί έχουν ψηφίσει όλες τις κρίσιμες αντιλαϊκές αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Το κίνητρο του Πατούλη είναι να καλύψει τον Τζήμερο που μόνο στα λόγια είναι “επικεφαλής παράταξης”. Στην πράξη είναι περιφερειακός σύμβουλος του. Να τη χαίρεται την καινούρια της μεταγραφή η παράταξη της ΝΔ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: