Κόψτε τις κομμένες συντάξεις

Θέλει έμπνευση για να βγεις από τα δεξιά στον Κούλη, μα ο Τάσος Τέλλογλου τα κατάφερε.

Τις προάλλες ένα τιτίβισμα του Τάσου Τέλλογλου, ενός απ’τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, κατάφερε να κάνει δεξιά κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο ζήτημα των συντάξεων, ζητώντας να κοπούν για να…ευνοηθούν οι νέοι.

Ο αντιλαϊκός λαϊκισμός στα καλύτερά του.

Με άλλα λόγια, οι συνταξιούχοι που είδαν τις συντάξεις τους να περνάνε από αλλεπάλληλα τσεκούρια και παρόλα αυτά εξακολουθούν να στηρίζουν χιλιάδες νοικοκυριά, οικογένειες και νέα ζευγάρια, η αιτία του κακού. Όχι απλά όλοι μαζί τα έφαγαν, αλλά χαντάκωσαν και το μέλλον των παιδιών τους. Η ταξική πάλη αντικαθίσταται με το χάσμα των γενεών και -γιατί όχι- τη μεταξύ τους σύγκρουση…

Την ίδια στιγμή, ο Μητσοτάκης λέει ψέματα πως δε θα κόψει τις συντάξεις, ο Σύριζα πανηγυρίζει που δε μείωσε τις συντάξεις που μείωσε και οι λαγοί του συστήματος ζητούν να πετσοκοφτούν κι άλλο οι ήδη πετσοκομμένες συντάξεις γιατί…νοιάζονται για τους νέους.

Με τη σειρά μας, να πούμε ότι καιρός είναι να κοπούν οι τοποθετήσεις των αστών κονδυλοφόρων. Αρκετά προπαγάνδισαν τόσα χρόναι. Καιρός να κάνουν χώρο για νέους με μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία ή έστω στοιχειώδη τσίπα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: