Κοίτα ποιος μιλάει – Ο Δήμος Πατρέων αποστομώνει με ντοκουμέντα συκοφαντίες για το Νότιο Πάρκο

Κάποιοι ποντάρουν μάταια στην κοντή μνήμη των δημοτών για το ζήτημα του θαλάσσιου μετώπου, οι εικόνες όμως μιλάνε από μόνες τους.

Φαίνεται πως κάποιοι φέρουν πολύ βαρέως τα επιτεύγματα της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας προς όφελος του λαού, προσπαθώντας με λάσπη και συκοφαντίες να αντιστρέψουν την πραγματικότητα. Ανάμεσα σε αυτούς που “πονάνε” ιδιαιτέρως είναι ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης του ΚΙΝ.ΑΛ “Πάτρα η δική μας πόλη” Νίκος Τζανάκος, που σε ανακοίνωση της παράταξής του με τον ειρωνικό τίτλο “Καλωσορίζουμε τη Δημοτική Αρχή στο μέτωπο της πόλης, αλλά δεν ξεχνάμε”, ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι καρπώνεται έναν αγώνα από τον οποίο η ίδια απείχε πριν το 2014, επαναλαμβάνοντας επίσης τη γνωστή προπαγάνδα για “ακομμάτιστες” διεκδικήσεις “που φέρνουν αποτέλεσμα” σε αντιδιαστολή – υπονοείται- με το κομματικό καπέλωμα για λογαριασμό του ΚΚΕ από τη σημερινή διοίκηση.

Ο Δήμος Πατρέων δεν άφησε αναπάντητη αυτή την εκπληκτικής αδιαντροπιάς πρόκληση, ειδικότερα σε ό,τι αφορά το Νότιο Πάρκο, την παραχώρηση του οποίου ο κ. Τζανάκος προσπαθεί να παρουσιάσει ως έργο των προηγούμενων δημοτικών αρχών καθώς και φορέων όπως ο ΟΛΠΑ. Με σκωπτικό πνεύμα, αλλά και φωτογραφικό υλικό από την περίοδο έναρξης των έργων σε σύγκριση με τη σημερινή εικόνα του πάρκου, αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ποιο ακριβώς ήταν το “έργο” των προκατόχων του Κώστα Πελετίδη, που τάχα η διοίκηση του “οικειοποιήθηκε”.

Διαβάζοντας άρθρο του κ. Τζανάκου, επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα, η δική μας Πόλη» (που στηρίχτηκε από το ΚΙΝ.ΑΛ.), το οποίο βρίθει ανακριβειών και ψεμμάτων, αυθόρμητα γεννιέται το ερώτημα: «Μήπως το Νότιο Πάρκο είχε διαμορφωθεί από σκουπιδότοπο-χαβούζα, σε πάρκο αναψυχής για όλο το λαό, πριν το 2014 και δεν το θυμόμαστε; Μήπως έσφυζε από ζωή, τα παιδιά έπαιζαν, οι οικογένειες έκαναν βόλτα με τα καροτσάκια, η νεολαία αθλούνταν, ο κόσμος έκανε ποδήλατο και απολάμβανε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και πριν το 2014 και δεν το θυμόμαστε;»

Να ζητήσουμε συγγνώμη αν κάτι τέτοιο δεν είχε πέσει στην αντίληψή μας. Σε αυτή την περίπτωση, αναμένουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το επιμελημένο, όπως διατείνεται ο ίδιος, αρχείο του κ. Τζανάκου και μάλιστα ενσταντανέ όπου θα αθλείται και θα κάνει ποδήλατο. Προς το παρόν, στέλνουμε φωτογραφικό υλικό από τα έργα του Δήμου στις αρχές του 2015, καθώς και από τη σημερινή κατάσταση του Νοτίου Πάρκου.

Διαβάζοντας άρθρο του κ. Τζανάκου, επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα, η δική μας Πόλη» (που στηρίχτηκε από το ΚΙΝ.ΑΛ.), το…

Gepostet von ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ am Montag, 30. Juli 2018

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αντιδράσεις των δημοτών σχολιαστών κάτω από την ανάρτηση, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου, όχι μόνο επειδή θυμάται την εικόνα του Νότιου Πάρκου παλαιότερα, αλλά επειδή έχει και ακριβή γνώση του βίου και της πολιτείας του Νίκου Τζανάκου, που εμφανίζεται τώρα ως τιμητής. Αλλά ακόμα και κάποιος που προσπάθησε “αθώα” να αποδώσει το έργο σε χρηματοδότηση του ΟΛΠΑ, αφού αλλιώς “ακόμα θα ήταν χαβούζα”, έλαβε τεκμηριωμένη απάντηση από άλλο χρήστη που του επεσήμανε τα εξής:

Πόσο το χρηματοδότησε ο ΟΛΠΑ ξέρετε ή αρχίσατε μετά το Τζανάκο και εσείς τα παραμύθια;
Σας καλώ λοιπόν να μου απαντήσετε
Ποιός έκανε αγώνα για να πάρει το χώρο απο την κυβέρνηση;
Με τίνος μέσα έγινε η ανάπλαση;
Πόσο κόστισε όλη αυτό το έργο που απολαμβάνουμε οι Πατρινοί καθημερινά;
Ποιος το κατάφερε με μηδαμινό κόστος;
Ποιοι πήγαιναν αυτόφωρο για να μην μπουν οι εργάτες και να συνεχιστουν οι εργασίες;
Aυτά τα έκανε η τωρινή Δημοτική αρχή.

Πείτε μου λοιπον εσεις που ξέρετε περί ΟΛΠΑ,ποιός ηταν ο σχεδιασμός του;Ti ήθελε να κανει το χωρο;
Δειξτε μου ένα έγγραφο οτι ο ΟΛΠΑ πλήρωσε για το Πάρκο.
Βρείτε μου λοιπόν ένα έγγραφο απο προηγούμενη Δημοτική αρχη που να πιστοποιεί οτι είχε ξεκινησει διαδικασίες για το Νότιο Πάρκο.
Και αν το βρείτε πείτε μας και πόσο θα κοστιζε η εργολαβία

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και οι Πατρινοί το γνωρίζουν αυτό καλύτερα από κάθε άλλο, κι αυτό είναι που κάνεις του αντιπάλους της δημοτικής αρχής να προσφεύγουν στη λάσπη ελλείψει οποιουδήποτε σοβαρού επιχειρήματος.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: