“Κάνναβη είναι η λύση” – Οι καλύτερες ευχές αγνών οπαδών στον τελειότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης

Η Κατιούσα συνέλεξε από το διαδίκτυο για σας το best of των ευχών για τα 44α γενέθλια του Αλέξη Τσίπρα. Απολαύστε υπεύθυνα.

Θυμάστε τότε που “Τα Νέα” εμφάνιζαν τον Στάλιν να κρατά παιδάκι με φωτοσοπιαρισμένο κεφάλι Τσίπρα; Μια ματιά στο τιελ του τουίτερ μας έπεισε ότι τελικά όντως οι δεξιοί έχουν δίκιο κι ο Σύριζα είναι σταλινικό κόμμα. Ή μάλλον όχι, γιατί τέτοιο οίστρο και ζέση από τους θαυμαστές του ο πατερούλης θα τα ζήλευε. Ή θα έστελνε στα γκούλαγκ όσους τα γράφουνε, ενδεχομένο στο οποίο θα συνηγορούσαμε αν δεν είμασταν βαθιά αισθηματίες. Ας δούμε ένα μικρό, αλλά αντιπροσωπευτικό δείγμα από αυτή την αφειδώλευτη έκφραση αγάπης που δίκαια περιβάλλει τον πρωθυπουργό μας:

Η ερωτευμένη:

Όταν η Μαρία Πολυδούρη συνάντησε τον Πάνο Κιάμο (Χωρίς νερό μπορώ/Χωρίς τον Τσίπρα όχι) και γράφτηκαν μαζί σε σχολή βοτανολογίας. Κυμπαλάρια μουράλις, νιώστε λίγο…

Η πατριώτισα:

Σήμερα ο Αλέξης μας κλείνει τα 44, δηλαδή είναι μόλις 11 χρόνια μεγαλύτερος από το Χριστό και το Μεγαλέξαντρο, τις ιδιότητες των οποίων μοιάζει να συνδυάζει αρμονικά.

Ο στοχοπροσηλωμένος:

Οι τελευταίοι πολέμιοι της αποποινικοποίησης κρυφτείτε στο καβούκι σας.

Ο μπρεζνιεφικός:

Λεονίντ έφυγες νωρίς.

Η λάτρης της παράδοσης:

Εντάξει δεν είναι όλες οι μαντινάδες ηλίθιες. Κάποιες είναι απλά γλοιώδεις.

Η αβέβαιη:

Αν ήταν σίγουρη ακόμα θα μετρούσαμε τα θαυμαστικά.

Όσο όμως και να προσπάθησαν, την ατόφια λατρεία του ορίτζιναλ πασόκου οπαδού δε θα τη φτάσουνε ποτέ:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: