Κ. Μπογδάνος: “Είμαι ο μεγαλύτερος αντιναζιστής που υπάρχει, δε θέλω να κόβει ψήφους από τη ΝΔ η Χρυσή Αυγή”

Ένας Μπογδάνος την ημέρα, την κατάθλιψη κάνει πέρα.

Γνωρίζατε ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι ο μεγαλύτερος πολέμιος του ναζισμού που μπορεί να υπάρξει; Πιθανότατα όχι. Ας μείνει όμως μεταξύ μας, για να μην του χαλάσουμε τη νέα έμμονη ιδέα που επαναλαμβάνει μήπως την πιστέψει και ο ίδιος. Αν θέλετε, μπορείτε να την ακούσετε μετά το 3.51 ή να δείτε μαζοχιστικά όλο το βίντεο, μαζί με τα υπόλοιπα μαργαριτάρια για την “έκθετη κι απροστάτευτη Μάγδα Φύσσα” ή για την “ακροκεντρώα” ιδεολογία του.

Αν δεν πει μια ανοησία την ημέρα, παθαίνει στερητικό σύνδρομο. Τη μια ο λίβελος για τον Τσε στην επέτειο του θανάτου του, την άλλη η θεωρία των δύο άκρων, όπου το μόνο που βρήκε να πει για την καταδίκη των νεοναζί ήταν για τους… “κόκκινους φασίστες”. Και τώρα, σαν κερασάκι στην τούρτα, μας παρουσιάζεται σαν ο μεγαλύτερος πολέμιος του ναζισμού. Όχι από θέση αρχών -που τις μοιράζεται μαζί τους σε μεγάλο βαθμό-, αλλά γιατί δε θέλει να κόβουν ψήφους από τη ΝΔ!

Ο Ντιμιτρόφ, ο Τέλμαν και άλλοι νιώθουν πολύ μικροί μπροστά στον μεγαλύτερο αντιφασίστα της ιστορίας και την ακροδεξιά, αντιναζιστική παρέα του…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: