Γιγαντοπανό του ΠΑΜΕ στο κτίριο της ΓΣΕΕ για την απεργία στις 2 Οκτώβρη – Την οργάνωσή μας και την απεργία, δεν τις παραδίδουμε στην εργοδοσία

Η πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ δεν κάνει το παραμικρό για την αυριανή απεργία. Τα γραφεία της όμως τα στολίζει σήμερα το γιγαντοπανό του ΠΑΜΕ.

Όλα τα σφυριά βαράνε στην προετοιμασία της αυριανής απεργίας, που γίνεται χωρίς η πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ να κάνει το παραμικρό, έστω για τα προσχήματα. Το κτίριο με τα γραφεία της όμως σήμερα είναι στολισμένο με το γιγαντοπανό του ΠΑΜΕ. Η συνέχεια από το ρεπορτάζ του 902.gr.

Σήμερα το πρωί στελέχη του ΠΑΜΕ που είναι μέλη της διοίκησης της ΓΣΕΕ, ανάρτησαν πανό στην πρόσοψη του κτιρίου της ΓΣΕΕ, το οποίο κατά την προεκλογική περίοδο αποτέλεσε εκλογικό περίπτερο της νέας κυβέρνησης. To σύνθημα του πανό είναι: «Την οργάνωσή μας και την απεργία δεν τις παραδίδουμε στην κυβέρνηση και την εργοδοσία».

Όλες και όλοι αύριο 2 Οκτώβρη στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα στις 10.30 π.μ., στα Προπύλαια.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: