Γελάνε και τα έγγραφα… – Αφού έγιναν ρεζίλι, πήραν πίσω το πρόστιμο στον εθελοντή αιμοδότη με τον Ριζοσπάστη…

Η ΕΛ.ΑΣ. ισχυρίστηκε ότι έσβησε το πρόστιμο αφού προσκομίστηκε το απαραίτητο αποδεικτικό από τον εθελοντή αιμοδότη…

Πρώτα έκοψαν πρόστιμο σε έναν εθελοντή αιμοδότη, που γυρνούσε από αιμοδοσία ανταποκρινόμενος στη σχετική έκκληση των γιατρών, γιατί κρατούσε Ριζοσπάστη και δεν τους άρεσε η μάσκα που φορούσε, με το σύνθημα “και τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή”.

Δείτε τη μαρτυρία του στο παρακάτω βίντεο, μετά το 1.44.00, όπου εξηγεί ότι οι αστυνομικοί έβαλαν ακόμα και τα χέρια τους στον καπνό του, χωρίς γάντια…

Αφού η υπόθεση απέκτησε διαστάσεις που δεν είχαν προβλέψει τα “όργανα της τάξης”, με τον υπερβάλλοντα ζήλο τους, αναγκάστηκαν σε άτακτη υποχώρηση. Και για να σώσουν τα προσχήματα, τη δικαιολόγησαν με τον πιο φαιδρό τρόπο, λέγοντας πως σήμερα ο ιδιώτης τους έφερε τα απαραίτητα επιβεβαιωτικά έγγραφα.

«Σήμερα, μετά την παροχή των εγγράφων που επιβεβαιώνουν την αιμοδοσία, η ένστασή του έγινε δεκτή και η σχετική πράξη επιβολής προστίμου ακυρώθηκε από τη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής»

Γιατί προφανώς το σημείο της φλεβοκέντησης και η τηλεφωνική βεβαίωση από τον γιατρό υπηρεσίας δεν ήταν επαρκείς αποδείξεις…

Γελάει ακόμα και η βεβαίωση…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: