Φασιστική επίθεση στο 4ο ΓΕΛ Πετρούπολης καταγγέλλουν ΚΚΕ – ΚΝΕ – “Θα πεθάνεις” έγραψαν σε καθηγήτρια

Ενοχλημένοι από τη συνδικαλιστική δράση της εκπαιδευτικού έδρασαν μέσα στη νύχτα, γεμίζοντας με φασιστικά κι απειλητικά συνθήματα το σχολείο. Άμεση η ανταπάντηση των κομμουνιστών.

Νέα αποθράσυνση φασιστοειδών είχαμε στην Πετρούπολη, όπως καταγγέλλουν οι ΚΟ Πετρούπολης κι Εκπαιδευτικών του ΚΚΕ κι οι οργανώσεις της ΚΝΕ στην περιοχή. Σαν τους κλέφτες, όπως κάνουν πάντα, λέρωσαν μέσα στη νύχτα τους τοίχους του 4ου ΓΕΛ Πετρούπολης με φασιστικά συνθήματα, ενώ στοχοποίησαν ευθέως καθηγήτρια με συνδικαλιστική δράση, απειλώντας της πως “θα πεθάνει”. Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως η μεγάλη πλειοψηφία μαθητών, καθηγητών και γονιών αποστρέφονται τους φασίστες και πως, ό,τι κι αν κάνουν το μόνο που καταφέρνουν είναι να ενισχύουν την αποφασιστικότητά τους για να γυρίσουν τα φασιστοειδή στη χωματερή της ιστορίας όπου είναι η θέση τους:

«Για άλλη μια φορά τα φασιστοειδή, που βγήκαν από τους πιο βρώμικους υπονόμους της Ιστορίας, έδρασαν στα μουλωχτά μέσα στη νύχτα αφού μόνο αυτό ξέρουν καλά. Νομίζουν πως με τέτοιους τρόπους μπορούν να κάμψουν το αγωνιστικό αίσθημα και να ποτίσουν με το δηλητήριο του μίσους και του αντικομμουνισμού τους μαθητές.

Ξεσπούν στους τοίχους αφού γνωρίζουν ότι οι μαθητές, οι καθηγητές και οι γονείς δεν ανέχονται τους φασίστες, ότι η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας καταδικάζει τις ιδέες τους και τις βρώμικες ενέργειές τους. Ενοχλούνται από το γεγονός ότι υπάρχουν αγωνιστές, προοδευτικοί, κομμουνιστές καθηγητές που παλεύουν για τα δικαιώματα των εργαζομένων, που δίνουν μάχη για να μάθουν στα νέα παιδιά την ιστορική αλήθεια κόντρα στην παραχάραξη της Ιστορίας που επιβάλλουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι αστικές κυβερνήσεις.

Μέσα στη “νύχτα” τους είναι βαθιά νυχτωμένοι ότι με τέτοιες ενέργειες θα φοβίσουν. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να δυναμώσουν την επιμονή μας ώστε να καθαρίσει η κοινωνία από κάθε φασιστοειδές σκουπίδι.

Καλούμε κάθε σκεπτόμενο καθηγητή, μαθητή, γονέα να παλέψουν μέσα από το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, μέσα από τους Συλλόγους, τα Μαθητικά Συμβούλια και τους Συλλόγους Γονέων ώστε να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν οι γυμνοσάλιαγκες του φασισμού.

Να τους πετάξουμε έξω από τα σχολεία. Δεν έχουν θέση οι ιδέες τους εκεί.

Να δυναμώσει το σύνθημα:

Ούτε στην Πετρούπολη, ούτε πουθενά. Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: