«Εσάς θα ψηφίσω…» – Πόλος έλξης το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο Σύνταγμα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο Σύνταγμα δίνει κόκκινο χρώμα στην κάτω πλατεία και στην αρχή της Ερμού. Πολύς ο κόσμος όλων των ηλικιών που στέκεται να πάρει τα φυλλάδια του Κόμματος, να θέσει τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς του, να αγοράσει τον Ριζοσπάστη…

Πρώτη μέρα λειτουργίας το Σάββατο 6/5/2023, για το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, το όποιο μέχρι και τις εκλογές θα δίνει κόκκινο χρώμα στην κάτω πλατεία και στην αρχή της Ερμού.

«ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ & ΟΛΟΙ ΜΑΣ #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ», γράφει το κεντρικό πανό, ενώ σε μια οθόνη παίζουν τα προεκλογικά σποτ.

Εκεί από νωρίς βρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του Κόμματος, συνεχίζοντας την μάχη για την αποφασιστική ενίσχυσή του στις εκλογές. Πολύς και ο κόσμος όλων των ηλικιών που κοντοστάθηκε να δει το περίπτερο, να πάρει τα φυλλάδια του Κόμματος, να θέσει τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς του, να αγοράσει τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου».

Να φτάσει παντού η φωνή του ΚΚΕ

Παραβρέθηκαν ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, η Βουλευτής Α’ Αθήνας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια Λιάνα Κανέλλη με αρκετούς να την πλησιάζουν για να τη χαιρετήσουν και να συνομιλήσουν μαζί της. Ακόμη, η Κωνσταντίνα Κούνεβα, υποψήφια στην Α’ Αθήνας και οι επίσης υποψήφιοι βουλευτές στην Α’ Αθήνας Κατερίνα ΓεράκηΝτίνα ΓκογκάκηΠάνος Ζάχαρης.

«Καλή δύναμη» και «εσάς θα ψηφίσω» ακούγονταν συχνά πυκνά από διερχομένους την ώρα που έπαιρναν τα φυλλάδια από τα συνεργεία εξόρμησης. «Ο παππούς μου πολέμησε με το ΕΑΜ,  ο πατέρας ήταν ΚΚΕ και εγώ είναι εκ βαθέων ψυχής ΚΚΕ», σημείωσε άλλη εργαζόμενη.

Ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει δυνατός λαός

Περίπτερο του ΚΚΕ από το Σάββατο λειτουργεί και στην Πλατεία στο Μοναστηράκι.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: