Ένοχος σαν το Γιώργο Παπαδόπουλο – Το λένε και μόνοι τους οι Χρυσαυγίτες

Οι νοσταλγοί της χούντας μιλάνε για τη “σύγχρονη χούντα” που φυλάκισε το χουντικό σταγονίδιο, δηλαδή τον αρχηγό τους, και τον πολιτικό τους πρόγονο, τον επικεφαλής της χούντας των συνταγματαρχών.

Μπορεί η φυλλάδα των νεοναζί να έκλεισε, χωρίς να βγάλει ούτε ένα φύλλο μετά την καταδίκη τους στις 7 Οκτώβρη, τους έμεινε όμως η ιστοσελίδα που έβγαλε μια άλλα αντ’ άλλων, λεβεντόφαιδρη – θρασύδειλη ανακοίνωση, με αναφορές αποκλειστικά στον αρχηγό Μιχαλολιάκο, που το συγκρίνει με τον Κολοκοτρώνη – ασχολίαστο – και το Γιώργο Παπαδόπουλο, που κατέληξαν κι αυτοί στη φυλακή από το “ψευτορωμέικο”.

Επεξήγηση: Οι νοσταλγοί της χούντας μιλάνε για τη “σύγχρονη χούντα” που φυλάκισε το χουντικό σταγονίδιο, δηλαδή τον αρχηγό τους, και τον πολιτικό τους πρόγονο, τον επικεφαλής της χούντας των συνταγματαρχών.

Στη συνέχεια απαριθμούν μάλιστα τις – κατά τη γνώμη τους – αιτίες που φυλακίστηκε ο αρχηγός και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.
“Ένοχος γιατί αμφισβήτησε την εξουσία τους”. Όσο αμφισβήτησε και η χούντα τη δικτατορία του κεφαλαίου, που ζούσε και βασίλευε, ακόμα και χωρίς το βασιλιά ή το μανδύα της αστικής δημοκρατίας.

“Ένοχος γιατί ζητούσε Μεγάλη Ελλάδα”. Και μικρόνοες Έλληνες, με ΙQ “Εγέρθουτου” για να τον προσκυνάνε.

“Ένοχος γιατί δεν προσκύνησε τους κρατικοδίαιτους ολιγάρχες”. Απλώς έκανε το μαντρόσκυλο των εφοπλιστών στο Πέραμα, για να επιβάλει μεροκάματα πείνας 15 ευρώ.

Ένοχος γιατί δε συνήργησε να γίνει η χώρα ένα απέραντο hot-spot”. Ήθελε μόνο τη χώρα ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου “οι απάτριδες αριστεροί” θα συντρόφευαν τους μετανάστες.

“Ένοχος γιατί αντιστάθηκε στο λοκντάουν κι ήταν ο μόνος που δεν έβαλε το σύγχρονο φίμωτρο των λαών, τη μάσκα”. Έχει όντως εγκληματική ευθύνη, όπως κάθε ψεκασμένος, αλλά αυτό είναι όντως το μικρότερο από τα εγκλήματά του.

Ο Μιχαλολιάκος δεν μπαίνει στη φυλακή για τις φασιστικές ιδέες του, αυτές εν πολλοίς τις καλλιεργούν και οι διώκτες του και τα ΜΜΕ τους. Διώκεται γιατί τις εφάρμοσε στην πράξη και γιατί είναι δεμένος με τον υπόκοσμο και εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου. Οι εγκληματίες είναι στη φυλακή, εκεί που σάπισε και ο ιδεολογικός τους πατέρας, αφού έβαλε τη χώρα στο γύψο. Αυτοί που όπλισαν το χέρι τους όμως είναι ελεύθεροι και το μεγάλο έγκλημα της εκμετάλλευσης παραμένει ατιμώρητο.

 

 

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: