Ελλάς-Ευρώπη-Εξισλαμισμός – Το “Sportime” σε ρόλο αθλητικού “Μακελειού”

Μετά από το πρωτοσέλιδο ενάντια στις αμβλώσεις, η αθλητική φυλλάδα ξαναχτυπά με ακροδεξιά προπαγάνδα για τους πρόσφυγες που αλλοιώνουν τη θρησκευτική μας ταυτότητα…

Θυμάστε ένα σχετικά πρόσφατο πρωτοσέλιδο του “Σπορτάιμ” που αναπαρήγαγε όλη τη φαιά προπαγάνδα των συντηρητικών κύκλων ενάντια στο δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση;

Η διεύθυνση της εφημερίδας φρόντισε να μας αποδείξει πως δεν πρόκειται για σύμπτωση, ούτε για την κακιά στιγμή. Και το πιστοποίησε με ένα (ακόμα) άθλιο πρωτοσέλιδο, όπου υιοθετεί αμάσητη την ακροδεξιά προπαγάνδα περί εξισλαμισμού και των προσφυγικών ροών, που δεν είναι παρά τμήμα ενός σχεδίου για να αλλοιωθεί ο πολιτισμός μας και η θρησκεία μας. Όλα αυτά, κάτω από την ευχή για “καλή Σαρακοστή και καλό αγώνα” -ενάντια στους πρόσφυγες και το Ισλάμ πιθανότατα, αν και δε διευκρινίζεται ευθέως.

Το “παλιό καλό SPORtime” έκανε τη διαφορά στον αθλητικό Τύπο, καθιερώνοντας ιστορικά πρωτοσέλιδα που δεν αφορούσαν άμεσα τον χώρο του αθλητισμού -όπως για παράδειγμα το “Σσσσ, έφυγε ο Ελύτης”.

Ο σημερινός του επίγονος δεν κάνει απολύτως καμία διαφορά σε σχέση με τον χυλό και μοιάζει απλώς με ένα αθλητικό κακέκτυπο της φασιστικής φυλλάδας του Χίου και της αισθητικής του.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: