Έφοδος στο σπίτι του Παππά – Άφαντος ο υπαρχηγός των Νεοναζί

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, πού είναι ο Παππάς; Είναι που “δικαιούταν αναστολή” γιατί δεν ήταν ύποπτος φυγής και τον παρακολουθούσαν στενά…

Ο ένας (Κασιδιάρης) συγκρίνει τον εαυτό του με τον Θεμιστοκλή και τον Κολοκοτρώνη και όσους μάχονται έντιμα για την πατρίδα. Ο άλλος (Παναγιώταρος) κάνει λόγο για το μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο αφήνοντας υπονοούμενα για τη Δίκη της Νυρεμβέργης. Ο αρχηγός πήγε στη ΓΑΔΑ με τη σύζυγο του Φύρερ να πουλάει τσαμπουκά εκ του ασφαλούς, επιχειρώντας να πατήσει τους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ.

Και ο Παππάς; Πού είναι ο Παππάς; Ιδού η απορία…

Ήδη από νωρίς το απόγευμα υπήρχαν οι πρώτες πληροφορίες πως ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη του ενώ λίγο αργότερα, καθώς φούντωναν πλέον οι φήμες, άρχισε ένας καταιγισμός συγκεχυμένων ρεπορτάζ και πληροφοριών για έφοδο στο σπίτι του Παππά στην Αθήνα, όπου βρέθηκαν μόνο συγγενικά του πρόσωπα, μια άλλη έφοδο στα Γιάννενα που απέβη εξίσου άκαρπη και άλλη μία σε σπίτι στη Σαλαμίνα, όπου βρέθηκε οπλισμός, όχι όμως και ο υπαρχηγός της ΧΑ.

Εδώ Παππάς εκεί Παππάς πού είναι ο Παππάς;

Μες σε λίγες ώρες από την απόφαση καταρρίφθηκε τόσο η φαιδρή εισαγγελική πρόταση της Αδαμαντίας Οικονόμου που είχε προτείνει αναστολή για όλη την ηγεσία θεωρώντας πως δεν είναι ύποπτοι φυγής, όσο και τα ρεπορτάζ για τα μέτρα της αστυνομίας και την… αυστηρή παρακολούθηση των κατάδικων, για να μην ξεφύγει κανείς τους.

Προφανώς ο Παππάς γίνεται ο πρώτος Χρυσαυγίτης που εφαρμόζει εκείνη την παλιότερη δήλωση του αρχηγού του που έλεγε προεκλογικά πως…

Αν χρειαστεί θα γίνουμε και φυγόδικοι!

Εκτός κι αν τελικά φανεί συνεπής σε όσα λέει ο δικηγόρος του ότι θα παραδοθεί στις αρχές μες στη μέρα…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: