Δολοφόνοι – Δολοφόνοι: Τα δικά τους Δεκεμβριανά έζησαν οι Δεξιοί στο Σύνταγμα

Ένα βήμα πριν το “Μπάτσοι – Μαδούροι – Δολοφόνοι” βρίσκεται το αφάν γκατέ της δεξιάς πολυκατοικίας μετά το σημερινό συλλαλητήριο.

Ποιος να το φανταζόταν ότι κάποτε η καρδιά της Σκομπίας στα Δεκεμβριανά, Μεγάλη Βρετάνια, θα άνοιγε τις πόρτες της σε διαδηλωτές; Κι όμως αυτό ακριβώς συνέβη σήμερα. Βέβαια δε μιλάμε για όποιους κι όποιους διαδηλωτές, αλλά για ευσεβείς νοικοκυραίους που παρέα με παπάδες και χρυσαυγίτες υπερασπίστηκαν τα ιερά και τα όσια της Μακεδονίας μας και του χαλβά της.

Το είχαμε ζήσει σε μικρογραφία και στο συλλαλητήριο στη Φλώρινα κατά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, φέτος όμως μιλάμε για ένα πραγματικό κρεσέντο. Μιλάμε για την “ανακάλυψη” της καταστολής από δεξιά ΜΜΕ και πολιτικούς, που είναι ένα βήμα πριν αρχίσουν να φωνάζουν “Μπάτσοι – Μαδούροι – Δολοφόνοι”, γιατί όχι και “κρατικά σκουλήκια που υπηρετούν τους κομμουνιστές του Σύριζα”, όπως έλεγε ο Μιχαλολιάκος πριν λίγες μέρες στο Άργος.

Νικητής κατόρθωσε να αναδειχθεί το liberal.gr, που μίλησε για “δολοφόνους” που πετούν δακρυγόνα σε γυναικόπαιδα:

Όλοι θυμόμαστε εξάλλου πόσο κατήγγειλε αυτός ο φάρος φιλελευθερισμού του ελληνικού διαδικτύου αντίστοιχες ενέργειες των οργάνων της τάξης σε διαδηλώσεις στο παρελθόν. Τι, όχι;

Η άμιλλα όμως ήταν έντονη και οι συμμετέχοντες ένας καλύτερος από τον άλλο. Έγιναν ακόμα και θαύματα, όπως το ότι ο Γιώργος Κύρτσος ξαναβρήκε το φως του, βλέποντας κλούβες των ΜΑΤ στο δρόμο προς το Μαξίμου που προφανώς ως τώρα καθαρίζονταν με Άζαξ και ήταν αόρατες:

Δυνατή και η υποψηφιότητα της Άννας Παναγιωταρέα, η οποία δε χαρίζει ακριβώς τόσο γέλιο όσο τον καιρό που ασχολούνταν με ελληνικά και ρωμαϊκά πόδια ως Εκπρόσωπος Τάφου της Αμφίπολης, αλλά προσπαθεί σκληρά και πρέπει να της το αναγνωρίσουμε:

Αν αναρωτιέστε πώς βρέθηκε αυτή η κυνηγημένη από το Σύριζα ελληνική οικογένεια στο ασφαλές καταφύγιο της Μεγάλης Βρετάνιας, μπορείτε να διαβάσετε έγκυρα ρεπορτάζ όπως αυτό για παράδειγμα, που εκθειάζουν το ρόλο του διασώστη Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος γλίτωσε δυο από τα παιδάκια της φωτογραφίας από βέβαιη ασφυξία:

 

Εκτός του διαγωνιστικού κομματιού ξεχώρισε φυσικά η κάλυψη του ΣΚΑΙ στα γεγονότα, με τους ρεπόρτερ και τους παρουσιαστές να κλίνουν σε όλες τις πτώσεις την έκφραση “αναπάντητα ερωτηματικά για τη στάση της αστυνομίας”, να ανησυχούν βαθιά για τα προβλήματα υγείας που θα μπορούσαν να προξενήσουν τα δακρυγόνα στους φιλήσυχους διαδηλωτές και να μιλούν για “αναρχικούς”, που “ξέφυγαν” – με την ανοχή των αρχών εννοούν οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι, αναπαράγοντας απευθείας την προπαγάνδα του Μπουμπούκου – από τον κλοιό στην πορεία εξωκοινοβουλίου κι αντιεξουσιαστών που είχε προηγηθεί στα Προπύλαια για να αμαυρώσουν αυτή την εθνικά υπερήφανη γιορτή. Είναι μάλιστα τόσο σατανικοί αυτοί οι αναρχικοί, που όχι μόνο ήταν τυλιγμένοι με ελληνικές σημαίες, αλλά ένας από αυτούς είχε κάνει επαγγελματικό μακιγιάζ για να φαίνεται σα σωσίας του Γιάννη Λαγού από τη ΧΑ:

 

Αν ψάχνετε κάποια αναφορά για τη βάρβαρη επίθεση των κατά φαντασίαν αναρχικών με τους δικέφαλους αετούς στα ρούχα σε φωτορεπόρτερ, θα περιμένετε αρκετά.

Το μόνο ευχάριστο είναι ότι οι πολίτες είναι υποψιασμένοι και δεν παραμυθιάζονται, ανοίγοντας τα μάτια και σε μας τους αδαείς:

Το μόνο που μένει είναι να βγει ο Κούλης και να ζητήσει κατάργηση των ΜΑΤ ή έστω τον εκδημοκρατισμό τους, είναι εξάλλου βέβαιο ότι θα τα καταφέρει εξίσου καλά σε αυτό το κομμάτι όσο κι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος πάντως δεν μπορεί παρά να τρίβει τα χέρια του με αυτό το επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης, που τον κάνει να μοιάζει “φωνή λογικής” και “πόλο μετριοπάθειας” έναντι των “ακραίων”.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: