Αθώωση Πελετίδη και αντιδημάρχου για το Νότιο Πάρκο

Αθώοι Κώστας Πελετίδης και Χρήστος Κορδάς για την ανάπλαση στο Νότιο Πάρκο, που κατηγορούνταν για “κατ’ εξακολούθηση έγκλημα της μεταβολής του χώρου”.

Στο κενό έπεσε άλλη μια απόπειρα δικαστικής δίωξης του Κώστα Πελετίδη και γενικά της δημοτικής αρχής Πάτρας, αυτή τη φορά με αφορμή το Νότιο Πάρκο και την ανάπλαση ενός σκουπιδότοπου που ρήμαζε, σε χώρο αναψυχής που τον χαίρεται ο λαός της Πάτρας.

Από το πρωί είχαν συγκεντρωθεί σωματεία, μαζικοί φορείς και απλοί κάτοικοι της πόλης για να δηλώσουν εμπράκτως τη στήριξή τους στον Κώστα Πελετίδη και τον αντιδήμαρχο αρχιτεκτονικού έργου Χρήστο Κορδά. Ταυτόχρονα, σαν παρατράγουδα είχαν μαζευτεί μια δράκα υποστηρικτές του Νικολόπουλο μαζί με το νινί αυτοπροσώπως, που κέρδισαν τη γενική χλεύη των παρευρισκομένων και απλού κόσμου, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο:

Πριν λίγη ώρα, το επίσημο προφίλ του Δήμου Πατρέων στο τουίτερ ανακοίνωσε την αθωωτική απόφαση και τη δικαίωση του δημάρχου και του αντιδημάρχου, οι οποίοι κατηγορούνταν με απαράδεκτο σκεπτικό για κατ’ εξακολούθηση έγκλημα της μεταβολής του χώρου. Βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα, ο Κώστας Πελετίδης ευχαρίστησε εμφανώς συγκινημένος όσους του παραστάθηκαν, για να χαθεί στη συνέχεια στις αγκαλιές του κόσμου που τον υποδέχτηκε με θερμό χειροκρότημα και βροντοφωνάζοντας συνθήματα.

Με πληροφορίες από 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: