Απίστευτη καταγγελία: Αστυνομικοί μπούκαραν στο σινεμά ΑΕΛΛΩ, για να απομακρύνουν τους ανήλικους που έβλεπαν τον Τζόκερ

Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η αστυνομική παρέμβαση προήλθε μετά από τηλεφώνημα υπαλλήλων του ΥΠΠΟ-Α, που έβλεπαν την ταινία!

Μια απίστευτη επώνυμη καταγγελία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα λοιπόν με όσα καταγγέλλει η Αιμιλία Βουμβάκη, πριν από λίγη ώρα δέκα ένοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν σε αίθουσα του σινεμά ΑΕΛΛΩ και απομάκρυναν από αυτήν τα ανήλικα που έβλεπαν την ταινία “Τζόκερ”. Σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ, το γεγονός επιβεβαιώνεται και από τις αστυνομικές αρχές.

Άλλες καταγγελίες -που μεταφέρουμε με επιφύλαξη- αναφέρουν πως η επέμβαση της αστυνομίας προήλθε έπειτα από τηλεφώνημα που έκαναν υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού, που παρακολουθούσαν την ταινία!

Η είδηση είναι απίστευτη κι οι πληροφορίες που κυκλοφορούν για τις λεπτομέρειες ανεπιβεβαίωτες, ωστόσο ο πυρήνας της κάθε άλλο παρά στη σφαίρα της φαντασίας ανήκει, καθώς επιβεβαιώνεται από διάφορες πλευρές.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω, σε μαύρες εποχές. Το δόγμα “νόμος και τάξη” επεκτείνεται πια και στις κινηματογραφικές αίθουσες, ξεπερνώντας τη φαντασία κάθε σκηνοθέτη-δημιουργού, και φαίνεται να έχει ως βασική αρχή τη λογική “τα χριστιανόπουλα θα πάνε με χαρά να δούνε πράκτορα 0-0-7…”

Είναι αδύνατο πάντως να μη σχολιάσει κανείς τον παραλογισμό που κρύβει αυτού του είδους η ηθική, εκτός και αν αυτοί που ζήτησαν την αστυνομική παρέμβαση στο σινεμά, έχουν όντως μείνει στη δεκαετία του 50′, πιστεύουν πως οι σημερινοί νεολαίοι δε διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, δεν έχουν εκτεθεί επανειλημμένως σε διάφορες σκηνές βίας, και διαφθείρονται από τις αντίστοιχες ακατάλληλες σκηνές στον Τζόκερ…

Είναι αδύνατο επίσης να μη συνδέσει κανείς συνειρμικά το γεγονός με τις υστερικές αντιδράσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού από ακροδεξιούς και οπαδούς του Τραμπ, που θεωρούν ότι η ταινία προτρέπει τους νέους να προβούν σε πράξεις βίας, και απειλεί το σύστημα…

Αν όπως λέει ειρωνικά ο Τζόκερ στην ταινία, ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει, εμείς παίρνουμε τότε μια ελληνική εκδοχή του σκοταδισμού, σε συσκευασία νοικοκυραίων του χείριστου είδους.

Και μη χειρότερα!

 

Δείτε ακόμα:

Ανήλικοι στο δωμάτιο… – Είμαστε όλοι σινεφίλ τεντιμπόηδες

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: