Αγωνία για τους ανθρώπους τους που αγνοούνται!

Κάνουμε έκκληση στους αναγνώστες μας, καθώς από χθες έχει τεθεί σε λειτουργία ηλεκτρονική βάση, στην οποία οι συγγενείς αγνοουμένων ανεβάζουν φωτογραφίες από τους δικούς τους ανθρώπους.Αν έχετε πληροφορίες για κάποιο από τα πρόσωπα , μπορείτε να επικοινωήσετε με τις αρχές, η συντακτική ομάδα  της Κατιούσας είναι επίσης στη διάθεση του κοινού.

Πάνω από εκατό οι αγνοούμενοι, αγνοούμενοι σε καιρό ειρήνης!

Άϋπνοι τα τελευταία εικοσιτετράωρα κάτοικοι και αλληλέγγυοι αναζητούν συγγενείς, φίλους ή και αγνώστους που έχουν χαθεί στην προσπάθειά τους να σωθούν από τη φονική φωτιά!

Δεν μας ενδιαφέρει αν το φαινόμενο είναι πρωτοφανές ή μη, αν έχει ξανασυμβεί με την ίδια ένταση, αν στο ζύγι θα βάλουμε τον αριθμό νεκρών από άλλες εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος, με αυτά ασχολούνται οι υπέρμαχοι των ίδων των πολιτικών.

Να βρεθούν οι άνθρωποι όσο το δυνατόν συντομότερα!

Κάνουμε έκκληση στους αναγνώστες μας, καθώς από χθες έχει τεθεί σε λειτουργία ηλεκτρονική βάση, στην οποία οι συγγενείς αγνοουμένων ανεβάζουν φωτογραφίες από τους δικούς τους ανθρώπους.

Αν έχετε πληροφορίες για κάποιο από τα πρόσωπα , μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις αρχές. Η συντακτική ομάδα  της Κατιούσας είναι επίσης στη διάθεση του κοινού. Δείτε τις φωτογραφίες των αγνοούμενων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://missingpeople.audax.gr/.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: