Αφιονισμένοι αστυνομικοί πετούν κρότου λάμψης μες σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια! – Τώρα και στο σπίτι σας…

Πρώτα ρίχνουν το σύνθημα “μένουμε σπίτι”. Και στο καπάκι πετάνε κρότου-λάμψης και χημικά μες σε σπίτια, για να μην έχουν παράπονο όσοι τα έχασαν στον δρόμο, λες και κάνουν ντελίβερι-παράδοση κατ’ οίκον…

Πρώτα έπεσαν με φόρα και με τις μηχανές τους πάνω στους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ, που ήταν στην πλατεία Εξαρχείων. Πήγαιναν μάλιστα ανάποδα στον μονόδρομο της Στουρνάρη -αυτό ήταν όμως το λιγότερο- κορνάροντας μανιωδώς, χωρίς να κόψουν καν ταχύτητα, σα να ήθελαν να διεμβολίσουν το πλήθος, και από καθαρή τύχη δε θρηνήσαμε θύματα.

Αμέσως μετά πήραν στο κυνήγι μερικούς διαδηλωτές, στον πεζόδρομο της Τσαμαδού. Όταν αυτοί μπήκαν σε μια πολυκατοικία για να γλιτώσουν, οι αστυνομικοί δε δίστασαν να κάνουν χρήση κρότου-λάμψης, μες σε έναν κλειστό χώρο με διαμερίσματα και οικογένειες, που θα μπορούσαν να πάθουν ασφυξία.

Και εδώ τα πειστήρια της εγκληματικής ενέργειας.

Όπως αποκαλύπτεται μάλιστα, τα “μπουμπούκια” της ΕΛ.ΑΣ. που βαρούσαν στο ψαχνό έχουν συγκεκριμένες πολιτικές προτιμήσεις και δε νιώθουν ιδιαίτερη ανάγκη να τις αποκρύψουν.

Αλλά τα στιγμιότυπα αυτά δεν είναι “προνόμιο” των Εξαρχείων. Αντίστοιχα σκηνικά στήθηκαν σε όλη τη χώρα, με πιο χαρακτηριστική την σφοδρή επίθεση που εξαπολύουν αστυνομικοί στα Χανιά, για να αρπάξουν το πανό των διαδηλωτών, με χρήση γκλοπ και χημικών!

Η αστυνομία δε φροντίζει απλώς για την αποκέντρωση της καταστολής και του επιτελικού κράτους. Φροντίζει να φέρνει την καταστολή στις γειτονιές μας και χημικά κατ’ οίκον, λες και είναι διανομείς-ντελιβεράδες.

Πρώτα ρίχνουν το σύνθημα “μένουμε σπίτι”. Και στο καπάκι πετάνε κρότου-λάμψης και χημικά μες σε σπίτια, για να μην έχουν παράπονο όσοι τα έχασαν στους δρόμους.

Και ο αυταρχικός κατήφορος συνεχίζεται…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: