Άφαντα τα στελέχη του Υπουργείου, κρύβονται από τους απεργούς του ΟΤΕ

Είναι απαράδεκτο! Δέκα ημέρες απεργίας και δεν υπάρχει ούτε ένα στέλεχος του Υπουργείου Εργασίας να συναντήσει τους εκπροσώπους των απεργών εργαζόμενων του ομίλου ΟΤΕ.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται από το πρωί έξω από το Υπουργείο Εργασίας, στη δέκατη μέρα της μαζικής απεργίας τους. Η ΕΣΚ-ΟΤΕ ανέβασε ένα βίντεο από το χώρο της κινητοποίησης, όπου παραμένουν οι εργαζόμενοι περιμένοντας ένα στέλεχος της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, για να τους συναντήσει. Ακολουθεί το βίντεο και μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από όσα λέει ο Αλέκος Περράκης, από το ΣΕΤΗΠ.

Μετά από δέκα μέρες μιας μαζικής απεργίας, η εργοδοσία του ΟΤΕ δεν έχει στείλει ούτε SMS για να συναντήσει τους απεργούς και αποθρασύνεται από τη στάση της κυβέρνησης, που δίνει αέρα στα πανιά των μονοπωλίων, όπως και η προηγούμενη. Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει ένα στέλεχος της κυβέρνησης στο Υπουργείο Εργασίας να συναντήσει τους εκπρόσωπους των εργαζομένων. Παραμένουμε εδώ μέχρι να έρθει κάποιο στέλεχος του Υπουργείου και καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους να μην επιτρέψουν σε κανέναν να εκφυλίσει την απεργία αυτή, να γίνουν παντού συνελεύσεις με ευθύνη των πρωτοβάθμιων σωματείων και να δούμε πώς θα κλιμακώσουμε.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: