1-1: Ένας ναζί γονιός στη φυλακή, ένας ναζί γονιός με αναστολή

Οι χειρονομίες της κόρης του φυρερίσκου μας θύμισαν συνειρμικά ένα παρόμοιο στιγμιότυπο από ένα ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, όπου ο Αργεντίνος Φερνάντο Νάβας αποχώρησε κάνοντας την ίδια χειρονομία, προς την ερυθρόλευκη κερκίδα.

Ο φακός του φωτορεπόρτερ Αγγέλου Καλοδούκα απαθανάτισε μια ιδιαίτερη στιγμή την ώρα που έφευγε το αυτοκίνητο με τις δύο γυναίκες της οικογένειας Μιχαλολιάκου που έβριζαν θεούς και δαίμονες και γενικώς όποιον βρισκόταν μπροστά τους. Και όλα αυτά με φόντο τη Λεωφόρο…

Οι χειρονομίες της κόρης του φυρερίσκου μας θύμισαν συνειρμικά ένα παρόμοιο στιγμιότυπο από ένα ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, όπου ο Αργεντίνος Φερνάντο Νάβας αποχώρησε κάνοντας την ίδια χειρονομία, προς την ερυθρόλευκη κερκίδα, μετά την αποβολή του και καθώς όδευε στα αποδυτήρια. Όταν αργότερα κλήθηκε στον αθλητικό δικαστή για απολογία, η υπερασπιστική του γραμμή ήταν πως έδειχνε το σκορ στους φιλάθλους, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην ισοπαλία 1-1.

Ίσως τελικά αυτό ακριβώς να ήθελε να δείξει και η Ουρανία στους δημοσιογράφους: Το σκορ στη σημερινή απόφαση για την αναστολή. Ένας ναζί γονιός μπήκε στη φυλακή, ο άλλος ναζί γονιός πήρε αναστολή και περιμένει το Εφετείο. Σκορ μέχρι στιγμής 1-1 και η μάχη συνεχίζεται.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: