Τι μας διδάσκει η Συμφωνία του Μονάχου; – Εκδήλωση με τη συμμετοχή του ΚΚΕ

Η εκδήλωση τιτλοφορείται  «Η Συμφωνία του Μονάχου του 1938: Τι μας διδάσκει η τύχη της τότε Τσεχοσλοβακίας» και ομιλητές θα είναι ο Αλεξάντρ Μπορίσοφ, καθηγητής Πανεπιστημίου Διεθνών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας και ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο από την Ελληνορωσική Λέσχη “Διάλογος”, με αφορμή τα 80 χρόνια από τη Συμφωνία του Μονάχου, που έστρωσε ουσιαστικά, με τη συνενοχή των δυτικών ιμπεριαλιστών, το δρόμο στο Χίτλερ. Η εκδήλωση τιτλοφορείται  «Η Συμφωνία του Μονάχου του 1938: Τι μας διδάσκει η τύχη της τότε Τσεχοσλοβακίας» και ομιλητές θα είναι ο Αλεξάντρ Μπορίσοφ, καθηγητής Πανεπιστημίου Διεθνών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας και ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18.00, στην αίθουσα συνεδρίων του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (οδός Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου, Καλλιθέα, δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: