ΤΕ Ικαρίας και Φούρνων ΚΚΕ: Εκδήλωση – συζήτηση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, στον Χριστό Ραχών

Κεντρικός ομιλητής, ο Βαγγέλης Μαρούπας, εκπαιδευτικός, μέλος της ΚΕ  του ΚΚΕ, υποψήφιος βουλευτής στο νομό Σάμου
Θα παραβρεθεί ο Λεωνίδας Βαρδαρός, σκηνοθέτης, υποψήφιος βουλευτής στο νομό Σάμου

Κάλεσμα σε  Εκδήλωση – Συζήτηση Ενάντια Σε Όλα Τα Ναρκωτικά

       Η Τ.Ε Ικαρίας & Φούρνων του ΚΚΕ στα πλαίσια της πολύμορφης πολιτικής δραστηριότητας εν όψει των επικείμενων εκλογών, αλλά και της διαχρονικής πάλης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, καλεί τη νεολαία του νησιού, τους γονείς με τα παιδιά τους, τον εργατόκοσμο, τις γυναίκες και τους φορείς της Ικαρίας στη εκδήλωση – συζήτηση  με θέμα «Κόντρα στο ρεύμα, με το κεφάλι ψηλά, σκέψου, δράσε, ζήσε χωρίς ναρκωτικά» που διοργανώνει την Πέμπτη 27 Απρίλη στο Χριστό Ραχών (αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου) στις 8 το βράδυ.

Κεντρικός ομιλητής, ο Βαγγέλης Μαρούπας, εκπαιδευτικός, μέλος της ΚΕ  του ΚΚΕ, υποψήφιος βουλευτής στο νομό Σάμου, 

Θα παραβρεθεί και ο Λεωνίδας Βαρδαρός, σκηνοθέτης, υποψήφιος βουλευτής στο νομό Σάμου.

 Το ΚΚΕ θέλει τη νεολαία με καθαρό μυαλό, με καθαρή σκέψη, ικανή να παλεύει για τη ζωή της, ικανή να βρίσκει τη θέση της μέσα στην συλλογική πάλη για να φέρει τη ζωή στα μέτρα των δικών της αναγκών.

 Το ΚΚΕ έχει συνολικά διαμορφωμένη θέση και πλαίσιο πάλης για το ζήτημα των ναρκωτικών, που απαντά στο σήμερα αλλά δείχνει και την προοπτική για το αύριο. Εκεί πατά και το σύνθημα μας «ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις».

  Ως ΚΚΕ διεκδικούμε με ευθύνη του κράτους να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε κάθε άνθρωπος που βαδίζει στον μονοπάτι των ναρκωτικών να διαμορφώνει και κίνητρο για θεραπεία αλλά και να έχει πρόσβαση σε δημόσιες και δωρεάν δομές για να απεξαρτηθεί. Για να μπορεί να βαδίσει και πάλι στο μονοπάτι της κοινωνικής ζωής και όχι να μένει στο περιθώριο όπως συμβαίνει σήμερα.

 Για αυτό διεκδικούμε πρόληψη – θεραπεία – κοινωνική επανένταξη και έρευνα που θα καταπολεμήσουν την αιτία του φαινομένου.  Για αυτό οι θέσεις μας έχουν στο επίκεντρο τον χρήστη σήμερα.

 

   Καλούμε κάθε νέο που δε βολεύεται στο σύστημα που τον θέλει στο περιθώριο               να συμπορευτεί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ για να παλέψουμε μαζί για τη ζωή που μας αξίζει, για ζωή στο μπόι των ονείρων μας και των αναγκών μας.

  Καλούμε κάθε νέο άνθρωπο που δε βολεύεται στη σαπίλα του σημερινού συστήματος, που βλέπει τα όνειρα του να ματαιώνονται να στείλει μήνυμα αγωνιστικής στάσης για τη ζωή. Να γυρίσει την πλάτη στα κόμματα που τον θέλουν στην “μαστούρα” του συστήματος της σήψης και της παρακμής.

Να πει το μεγάλο ΝΑΙ στη ζωή με συμπόρευση και εκλογική ενίσχυση του  ΚΚΕ!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: