Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης νεοσύστατου σωματείου στα Ξύλινα Καισαριανής

Σας καλούμε στη συναυλία που διοργανώνει το σωματείο μας, την Παρασκευή 31 Αυγούστου στα ‘Ξύλινα’ στην Καισαριανή στις 21.00, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ο αγώνας μας.

Για την οικονομική ενίσχυση νεοσύστατου Σωματείου:
Πρόσφατα, μετά και από παρεμβάσεις του κλαδικού μας Συνδικάτου για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας, καταφέραμε να συγκροτήσουμε επιχειρησιακό σωματείο στην επιχείρηση με την επωνυμία ‘ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΤΝΕΡ ΑΕ’ που δραστηριοποιείται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, προκειμένου να διεκδικήσουμε με καλύτερους όρους τα δικαιώματά μας, με αιχμή την προσπάθεια για υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης που θα προβλέπει ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και μια σειρά από δικαιώματα που έχουν καταργηθεί, στα πλαίσια της κάλυψης των αναγκών μας.

Την ίδια στιγμή που τα ρεκόρ στον κλάδο του επισιτισμού και του τουρισμού συνεχίζονται, η κυβέρνηση μαζί με τους επιχειρηματικούς ομίλους πανηγυρίζουν για την “ανάπτυξη” και την “επιστροφή στις αγορές” και μας λένε ότι κάθε επιστροφή στα “παλιά” – δηλαδή στις κατακτήσεις και τα δικαιώματά μας – θα είναι καταστροφή για τη χώρα. Όσοι όμως μας λένε ότι η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων είναι που φέρνει βελτίωση στη ζωή μας, μας λένε ψέματα. Εμείς πληρώσαμε την κρίση τους, εμείς καλούμαστε να πληρώσουμε και την ανάπτυξή τους…

Ο παραγόμενος πλούτος από εμάς τους εργαζόμενους είναι πολλαπλάσιος από αυτόν των περασμένων δεκαετιών. Είναι σωστό και δίκαιο, λοιπόν, να προσαρμόσουμε τις απαιτήσεις μας με βάση τα όσα παράγουμε.

Δεν μας αρκεί να έχουμε απλά δουλειά και μισή ζωή! Οργανωνόμαστε στο σωματείο μας, γινόμαστε πιο δυνατοί!
Κανένας εργαζόμενος μόνος του απέναντι στην εργοδοσία!

Σας καλούμε στη συναυλία που διοργανώνει το σωματείο μας, την Παρασκευή 31 Αυγούστου στα ‘Ξύλινα’ στην Καισαριανή στις 21.00, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ο αγώνας μας.

Συμμετέχουν στο LIVE!
Το Σφάλμα
Σώφρων
Rebellion Connexion
Φρανκ
Urban Pulse

Πρόσβαση: Λεωφορείο 224 από Μετρό Ευαγγελισμός, στάση ‘Παιδική Χαρά’.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: