Κοραλία Καράντη – Δημήτρης Μπάσης: «Τάσος Λειβαδίτης Ποιητής του ονείρου» στο Θέατρο Βρετάνια

Με αφορμή τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του Τάσου Λειβαδίτη και την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, παρουσιάζεται στο θέατρο Βρετάνια, για δύο μοναδικές  βραδιές, η παράσταση με τίτλο «Τάσος Λειβαδίτης – Ποιητής του ονείρου» σε σκηνοθεσία -προσαρμογή του Πάνου Αγγελόπουλου και σε κείμενο του ποιητή, συγγραφέα Γιώργου Δουατζή.

«Να’ σαι τόσο πρόσκαιρος και να κάνεις όνειρα τόσο αιώνια»…

Με αφορμή τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του ποιητή Τάσου Λειβαδίτη και την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, παρουσιάζεται στο θέατρο Βρετάνια, για δύο μοναδικές  βραδιές, 20 & 21 Μαρτίου, η παράσταση με τίτλο «Τάσος Λειβαδίτης – Ποιητής του ονείρου» σε σκηνοθεσία -προσαρμογή του Πάνου Αγγελόπουλου και σε κείμενο του ποιητή, συγγραφέα Γιώργου Δουατζή.

Η παράσταση, που αποτελεί φόρο τιμής στον Τάσο Λειβαδίτη, αναφέρεται στο έργο, την πολυτάραχη ζωή και την προσωπικότητα του μεγάλου μας ποιητή και περιδιαβαίνει το υπέροχο ποιητικό του σύμπαν με τον σεβασμό και την αγάπη που ταιριάζει στη μεγάλη ποίηση. Μια ποίηση εσαεί επίκαιρη, που υμνεί τον έρωτα, τον άνθρωπο και τα ιδανικά του για έναν καλύτερο κόσμο.

Το ποιητικό έργο, μεταφέρει  στη σκηνή η Κοραλία Καράντη με ομάδα ηθοποιών, σε μία κορυφαία  συνάντηση με τον τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση με ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής.

Προπώληση εισιτηρίων

Ταυτότητα παράστασης

«Τάσος Λειβαδίτης – Ποιητής του ονείρου»

 

Σκηνοθεσία – Θεατρική προσαρμογή: Πάνος Αγγελόπουλος

Κείμενο: Γιώργος Δουατζής

Σκηνικά: Γιάννης Ζημιανίτης

Κουστούμια: Μάγκυ Μοτζολή

Ηχητικά: Θάνος Σκοπελίτης

Video-Visual art: Νίκος Μυλωνας

Διεύθυνση Παραγωγής: Μαρία Καλίτση

 

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:

Koραλία Καράντη, με την συμμετοχή των ηθοποιών: Κωνσταντή Ζημιανίτη, Λευτέρη Βλάχου, Κρυσταλλίας Κεφαλούδη, Λυσάνδρας Αναστασοπούλου και του  Γιώργου Χατζή.

 

Την παράσταση θα πλαισιώσει ο τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης, με την ορχήστρα του μαέστρου Νίκου Στρατηγού.

Ακορντεόν: Τάσος Αθανασιάς

Βιολί: Γιώργος Χατζής.

Πιάνο: Νίκος Στρατηγός.

Παραγωγή: Sound &Picture theatre production- Humanergon AMKE

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

2 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: