«Καρδιά Μισή»: Ρίτα Αντωνοπούλου, Πολυξένη Καράκογλου, Έλενα Παπανικολάου και Χρίστος Θεοδώρου στον Ιανό

Ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του «Καρδιά μισή» από την Μικρή Άρκτο, συνεργάζεται με τις εξαιρετικές ερμηνεύτριες Ρίτα Αντωνοπούλου, Πολυξένη Καράκογλου (η οποία διακρίθηκε μέσα από την 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου) και την Έλενα Παπανικολάου και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με αέρα καλοκαιρινό, με τραγούδια του συνθέτη καθώς και διασκευές γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

Ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του «Καρδιά μισή» από την Μικρή Άρκτο, συνεργάζεται με τις εξαιρετικές ερμηνεύτριες Ρίτα Αντωνοπούλου, Πολυξένη Καράκογλου (η οποία διακρίθηκε μέσα από την 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου) και την Έλενα Παπανικολάου και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με αέρα καλοκαιρινό, με τραγούδια του συνθέτη καθώς και διασκευές γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών, την Τετάρτη 24 του Μάη, στις 21:30.

«Καρδιά Μισή»: Ρίτα Αντωνοπούλου, Πολυξένη Καράκογλου, Έλενα Παπανικολάου και Χρίστος Θεοδώρου στον Ιανό

«Καρδιά Μισή»: Ρίτα Αντωνοπούλου, Πολυξένη Καράκογλου, Έλενα Παπανικολάου και Χρίστος Θεοδώρου στον Ιανό

Μία διαδρομή μέσα από τις συνθέσεις του Χρίστου Θεοδώρου πάνω σε στίχους του Μιχάλη Γελασάκη αλλά και ποιημάτων όπως του Ναπολέωντα Λαπαθιώτη, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, του  Ζαχαρία Παπαντωνίου, του Μιλτιάδη Μαλακάση και άλλων Ελλήνων ποιητών.

Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με πρωτότυπες διασκευές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο όπως το “Δίψασα στην πόρτα μου γι’ αγάπη” του Σταύρου Κουγιουμτζή, το “Susanne” του Leonard Cohen και το “Σαν απόκληρος γυρίζω” του Βασίλη Τσιτσάνη. Όλες οι διασκευές είναι αναδημιουργίες των τραγουδιών του συνθέτη με μία φρέσκια διάθεση.

Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί Γιώτης Παρασκευαΐδης (κιθάρες) και ο Αντώνης Αρβανίτης (κόντρα μπάσο).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 // Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 16€ // Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα // Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ: Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: