Τι λες ρε Πρίντεζη, σοβαρά;

ΠΘΟ. Και γιατί ρε παιχταρά δεν το γράφεις ολογράφως; Τι σε εμποδίζει να γράψεις «ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» με κεφαλαία ρε συ, όπως το κάθε ούγκανο χουντικό;

ΠΘΟ. Και γιατί ρε παιχταρά δεν το γράφεις ολογράφως; Τι σε εμποδίζει να γράψεις «ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» με κεφαλαία ρε συ, όπως το κάθε ούγκανο χουντικό; Εξάλλου έτσι το λάνσαρε και ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος, ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ. Γιατί νομίζεις ότι διαφέρεις για αρχή;

Πες μου τα συγχαρητήρια να σου πω σε ποια πλευρά είσαι. Παναγιώταρος, Βελόπουλος, και Πλεύρης ρε συ. Έχεις και τα δικά μου συγχαρητήρια, κατάφερες να ενώσεις φασίστες ψεκασμένους ακροδεξιούς και σκέτους ακροδεξιούς μια φωνή μια πατρίδα. Η τελευταία φορά που ενώθηκαν ήταν κατά του Αντετοκούνμπο. Ξέρεις, αυτού του μαύρου, του ξένου, του “λάθρο” όπως λένε, καμιά σχέση με ΠΘΟ.

Βγήκαν και οι τσάτσοι των αφεντικών στις αθλητικές ιστοσελίδες να μας νουθετήσουν: «το ακρωνύμιο ενός τρίπτυχου που λίγο ή πολύ, όλοι ενστερνιζόμαστε ή τουλάχιστον σεβόμαστε: «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια». Στη χώρα που από το 1928 μέχρι και το 1974  χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 29 νησιά του Αιγαίου ως τόποι εξορίας βασανισμών και φυλακής  χιλιάδων κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών «διότι δε συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις».

Πρίντεζη, φίλοι και υπερασπιστές, κάθε φορά που θα υπερασπίζεστε το «ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» υπάρχει και αυτό:

Γ. Σγουρός ταγματάρχης στα τάγματα ασφαλείας και αργότερα διοικητής του Γ’ Τάγματος στην Μακρόνησο ένθερμος υπερασπιστής της ΠΘΟ

Είναι αυτός που είχε σημειώσει εξαιρετική δράση στα γερμανοελληνικά τάγματα ασφαλείας. Είναι γνωστός από το μπλόκο της Κοκκινιάς κι από όλη την “εθνική δράση” του κατά τη διάρκεια της Κατοχής.

Μόλις πήγε στο Γ’ Τάγμα Μακρόνησου εκτός από τις άλλες μεθόδους εθνικής αναμόρφωσης που βρήκε από τους προκατόχους του και που τις υιοθέτησε όλες, έβαλε σε εφαρμογή και τη δική του. Το μαρτύριο του πασσάλου. Μέσα σε μια χαράδρα είχαν μπήξει έναν πάσσαλο που είχε ύψος ένα περίπου μέτρο. Εκεί έδεναν το θύμα με τα χέρια πίσω. Ο πάσσαλος έφτανε ως τη μέση του. Με άλλους μικρούς πασσάλους στερεώνανε τα πόδια. Έτσι δεν μπορούσε να κάνει καμιά κίνηση. Ούτε με τα πόδια και ούτε με τα χέρια. Μέρες και νύχτες έμενε ακίνητος, οι μύγες, τον τύφλωναν, η σκόνη τον γέμιζε, ο ήλιος τον έκαιγε, οι άνεμοι τον έδερναν, η ακινησία τον μούδιαζε και το μαρτύριο συνεχίζονταν.

Πρίντεζη, φίλοι και υπερασπιστές, κάθε φορά που θα υπερασπίζεστε το «ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» κάντε και μια βόλτα από δω:

Να πάτε στην αιματοβαμμένη «Ταράτσα της Μπουμπουλίνας», 18 εκεί θα δείτε σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια αυτό που λέγεται «ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» των αρχιβασανιστών της χούντας αστυνόμων Λάμπρου – Μάλλιου – Μπάμπαλη. Και να περάσετε και από τα  ΕΑΤ-ΕΣΑ πάνω από το Πάρκο Ελευθερίας στην Βασιλίσσης Σοφίας, να δείτε πώς γράφεται με βασανιστήρια, αίμα και εκτελέσεις από τη χούντα το «ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ».

Εκεί να δείτε πώς ρέει στις φλέβες σας άφθονο ελληνικό αίμα, αίμα βασανιστών.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: