Κ. Πελετίδης: Η εθνική ομάδα μπάσκετ διδάσκει αξίες

Τους παίκτες και τους προπονητές της εθνικής ομάδας μπάσκετ επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, λίγο πριν τον πρώτο φιλικό αγώνα με τη Ρουμανία, στο κλειστό «Δ. Τόφαλος».

Τους παίκτες και τους προπονητές της εθνικής ομάδας μπάσκετ επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέα Αθανασόπουλο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τον πρώτο φιλικό αγώνα της εθνικής μας με τη Ρουμανία, χθες (Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017) το απόγευμα στο κλειστό «Δ. Τόφαλος».

Ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης με τον προπονητή της εθνικής ομάδας μπάσκετ Κώστα Μίσσα

Ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης με τον προπονητή της εθνικής ομάδας μπάσκετ Κώστα Μίσσα

Ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια και χάρισε τα βιβλία «Χαρτών Μνήμες» και «Εικαστικές Τέχνες και Αντίσταση» καθώς κι από ένα τοπικό προϊόν στους παίκτες, στον προπονητή Κώστα Μίσσα και στους άλλους τεχνικούς της ομάδας, και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν την νικηφόρα πορεία τους και στο Ευρωμπάσκετ του 2017.

Κ. Πελετίδης: «Η Εθνική Ομάδα με τη συλλογικότητα, την αγωνιστικότητα, το ήθος της διδάσκει αξίες…»

Ο Κ. Πελετίδης με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γ. Βασιλακόπουλο

Ο Κώστας Πελετίδης τόνισε ότι  η Εθνική Ομάδα με τη συλλογικότητα, την αγωνιστικότητα, το ήθος της διδάσκει αξίες την νεολαία της πατρίδας μας και προωθεί την επαφή με το μπάσκετ και τα άλλα αθλήματα. Βοηθά στον αγώνα του λαού και της νεολαίας μας να μην υπάρχουν παιδιά στην εξάρτηση από κάθε μορφής ναρκωτικά.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: