Η Ουκρανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ζητά την τιμωρία του Άρη για πανό κατά των ναζί!

Επιστολή με την οποία ζητά να τιμωρηθεί ο Αρης, επειδή οι οπαδοί του ανάρτησαν πανό ενάντια στους δολοφόνους ναζί του Αζόφ, έστειλε στην UEFA η Ουκρανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Επιστολή με την οποία ζητά να τιμωρηθεί ο Αρης, επειδή οι οπαδοί του ανάρτησαν πανό ενάντια στους δολοφόνους ναζί του Αζόφ, έστειλε στην UEFA η Ουκρανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Το περιστατικό έγινε πριν από μια βδομάδα στο γήπεδο του Αρη, κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Το πανό έγραφε «Smash Azov Nazis» («Συντρίψτε τους ναζί του Αζόφ»), ενώ σε άλλο πανό των φιλάθλων του Αρη αναγραφόταν «Εξω οι ναζί από το ποδόσφαιρο».

Στην επιστολή της στην UEFA η Ουκρανική Ομοσπονδία κάνει λόγο για «μήνυμα μίσους» εναντίον της Ουκρανίας και βαφτίζει το επίμαχο πανό «ρωσική προπαγάνδα», αφήνοντας υπονοούμενα για επαφές μερίδας οπαδών του Αρη «με ρωσικά κινήματα». Παράλληλα επιχειρεί να παρουσιάσει ως …αθώες περιστερές τα μέλη του τάγματος Αζόφ, ισχυριζόμενη ότι «δεν έχουν σχέση με τους ναζί» και ότι αυτό αποτελεί «μέρος της ρωσικής προπαγάνδας».

Ριζοσπάστης

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: