Τα ροζουλί δρακουλίνια και το νόμπελ ψευδοαντιπολίτευσης

Όταν έχεις υπηρετήσει μια κυβέρνηση που απειλούσε να στείλει «καραβιές μεταναστών – τρομοκρατών» στην Ευρώπη, όπως ακριβώς κάνει τώρα ο φίλος του Τραμπ, Ερντογάν, τότε και στο facebook και στο twitter, τα ροζουλί δρακουλίνια έχουν αρχίσει να γράφουν και για το προσφυγικό, και για το ΚΚΕ, σαν τραμπάκια που μπερδεύουν την ειρήνη με το μη πόλεμος.

Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να εφορμήσει διαδικτυακά στον ουρανό, επανέκαμψε στο i-antikke.bullying. Πάνε χρόνια τώρα, που τα ροζουλί δρακουλίνια του διαδικτύου επιδίδονται στο αγαπημένο τους σπορ, να κόβουν μια φράση και να την κάνουν παντιέρα επιπέδου, επί δικών τους κυβερνητικών χρόνων, non paper.

Με τα ιμπεριαλιστικά μέτωπα ανοιχτά, και τους πρόσφυγες να γίνονται μπαλάκι, σαν κτηνώδεις βόμβες διασποράς της ανθρώπινης τραγωδίας, πάει πολύ να είσαι στον αέρα σε εκπομπή με τον πρώην υφυπουργό των συριζανέλ, και νυν αυτοπροσδιοριζόμενου ως ηγετική ομάδα του Σύριζα, κι αφού δεν αρθρώνει λέξη για το διαβολικά καλό παιχνίδι του Τραμπ με το διαβολικά καλό νατοϊκό σύμπλεγμα στην περιοχή του Ευφράτη, να αντιμετωπίζει το σαρκασμό μου για το νόμπελ ειρήνης, ως πολιτική κατηγορία κατά της πολιτικής του ΚΚΕ, και δη σε εποχή που ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφωνούν σε τίποτα αντιλαϊκό, και οπωσδήποτε καθόλου για τον πολλαπλασιασμό των βάσεων του θανάτου που στήνουν οι ΗΠΑ στη χώρα.

Το ότι εννοούσα ότι στήσανε ένα σκηνικό,  πρωτίστως επικοινωνιακό για το προσφυγικό, αποδεχόμενοι οι συριζαίοι την κατάπτυστη συμφωνία ΕΕ -Τουρκίας για τους πρόσφυγες, με υλικά απ´ το Βατικανό ως και την τελευταία ΜΚΟ, κι απ’ την Ειδομένη ως τα γενέθλια του Νίμιτς σε βεδουΐνικες τέντες στις Πρέσπες,  το κατάλαβαν όλοι, και γι’ αυτό κόλλησαν τα μυαλά  των τρολ τους στα i-κάγκελα.

Όταν έχεις υπηρετήσει μια κυβέρνηση που απειλούσε να στείλει «καραβιές μεταναστών – τρομοκρατών» στην Ευρώπη, όπως ακριβώς κάνει τώρα ο φίλος του Τραμπ, Ερντογάν, τότε και στο facebook και στο twitter, τα ροζουλί δρακουλίνια έχουν αρχίσει να γράφουν και για το προσφυγικό, και για το ΚΚΕ, σαν τραμπάκια που μπερδεύουν την ειρήνη με το μη πόλεμος. Τακτική για νόμπελ ψευδοαντιπολίτευσης! Περαστικά σας…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: