Μια συγκέντρωση που ενοχλεί

Η ιστορία έδειξε ότι οι μόνοι που τήρησαν στην πράξη τα μέτρα ήταν όσοι πήραν μέρος στις διαδηλώσεις της Πρωτομαγιάς. Την ώρα που οι γραφικοί έβγαιναν σε μπαλκόνια για χουλιαμά και δύο μέρες μετά έκραζαν τους γιατρούς που ζητούσαν τα αυτονόητα. Την ώρα που άλλα λένε το πρωί, άλλα το μεσημέρι, άλλα το βράδυ, αλλά τολμάνε να κουνάνε το δάχτυλο σε οποιονδήποτε άλλον εκτός της μουτράκλας τους.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε με γραφικούς και δήθεν δημοσιολόγους. Η ιστορία έδειξε ότι οι μόνοι που τήρησαν στην πράξη τα μέτρα ήταν όσοι πήραν μέρος στις διαδηλώσεις της Πρωτομαγιάς.

Την ώρα που οι γραφικοί έβγαιναν σε μπαλκόνια για χουλιαμά και δύο μέρες μετά έκραζαν τους γιατρούς που ζητούσαν τα αυτονόητα. Την ώρα που οι μαθητές έβγαιναν στους δρόμους με αιτήματα για προστασία του κόσμου και οι γραφικοί έτρωγαν φάπες από τον γεμάτο επιχειρήματα λόγο των μαθητών. Την ώρα που άλλα λένε το πρωί, άλλα το μεσημέρι, άλλα το βράδυ, οι γραφικοί και οι υπερασπιστές τους τολμάνε να κουνάνε το δάχτυλο σε οποιονδήποτε άλλον εκτός της μουτράκλας τους.

Η εικόνα αντίστασης που έφτασε σε ολόκληρο τον κόσμο τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, σας ενόχλησε, γραφικούληδες. Το ότι δεν έγιναν όλοι yesmen σας έκατσε στο λαιμό και γι’ αυτό προσπαθείτε να κάνετε ίσα και όμοια όσους αντιστέκονται και ζητάνε καλύτερη δημόσια υγεία, περισσότερο ιατρικό προσωπικό, καλύτερες συνθήκες για την παιδεία, με αρνητές και συνομωσιολόγους.  Γιατί μια ζωή τέτοιοι είσαστε. Ανθρωπάκια έτοιμα να σας χαϊδέψουν φιλικά το σκυμμένο σβέρκο σας, έτοιμοι να κράξετε ότι δεν μπορείτε να φτάσετε, να χλευάσετε ό,τι δεν νιώθετε.

Η φωτογραφία και τα πλάνα που έφτασαν σε ολόκληρο τον κόσμο από μία συγκέντρωση που έγινε αντικείμενο θαυμασμού, που προσπαθήσατε με νύχια και με δόντια να αποτρέψετε κι όταν δεν μπορέσατε να χλευάσετε, σας ενόχλησε, ανθρωπάκια, γιατί σας χάλασε την σουπίτσα σας. Που τολμήσατε να πείτε ότι για την εξάπλωση του covid-19 έφταιγε η συγκέντρωση για την ΧΑ και όχι το «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» του καλοκαιριού. Από τον πρώτο σας (που έχει κάνει και φτωχός, σύμφωνα με συγγενή του) μέχρι τον τελευταίο σας πρόθυμο κονδυλοφόρο. Μια ζωή ανθρωπάκια ήσασταν, γιατί να αλλάξει τώρα αυτό;

Υγ: ραντεβού, ανθρωπάκια, 17 Νοέμβρη. Ελπίζω με νέο «πρόγραμμα»… κουράσατε με το συνηθισμένο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: