Η σιωπή της ΝΔ οπλίζει τους Μπογδάνους

Όταν στοχοποιείς παιδιά, είσαι μεγάλος… Μπογδάνος. Ο Μπογδάνος δεν αλλάζει, το ξέρουμε και το ξέρουν εκεί στη ΝΔ. Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει η ΝΔ για να συνεχίσει να τον προστατεύει.

Τον ρόλο του χαφιέ, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τον έχει κατοχυρώσει εδώ και καιρό με τις πράξεις του. Ωστόσο, δεν φαίνεται να πτοείται από τον χαρακτηρισμό, αντίθετα μοιάζει να καμαρώνει, καθώς του έχει επιτέλους αποδοθεί το προσωνύμιο που τον εκφράζει.

Ωστόσο, το θέμα δεν είναι πλέον τι κάνει εκείνος, αλλά ποια είναι η συμπεριφορά της ΝΔ απέναντί του. Συμφωνεί ο πρωθυπουργός και οι υπόλοιποι βουλευτές της ΝΔ με τη στάση του; Στηρίζουν τα ακροδεξιάς και φασιστικής κοπής πεπραγμένα του;

Αν κρίνουμε από την σιωπή τους, τότε μάλλον φαίνεται πως επικροτούν τις χυδαιότητές του, δίνοντάς του μάλιστα ερείσματα για να συνεχίσει ανεμπόδιστος να δρα στο ίδιο μήκος κύματος.

Ο Μπογδάνος δεν αλλάζει, το ξέρουμε και το ξέρουν εκεί στη ΝΔ. Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει η ΝΔ για να συνεχίσει να τον προστατεύει.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: