“Nτροπή σας” – Αστυνομικοί σε αμόκ επιτέθηκαν σε 15χρονους και έριξαν κάτω μαθήτρια στην πλατεία της Καρδίτσας (VIDEO)

Μέχρι και χειροπέδες προσπάθησαν να περάσουν στην κοπέλα οι αστυνομικοί, σύμφωνα με βίντεο που τράβηξαν περίοικοι οργισμένοι με όσα αδιανόητα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Σε πλήρη αποθράσυνση βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ για μια ακόμα φορά, έχοντας πάρει με πρόσχημα την καραντίνα άλλη μια λευκή επιταγή από τους πολιτικούς της προϊστάμενους ώστε να επιδοθεί σε ένα δυστοπικό κρεσέντο καταστολής, με θύμα 15χρονους μαθητές, στους οποίους, όπως θυμόμαστε και από τις πρόσφατες συλλήψεις μετά από μαθητική πορεία πριν το λοκντάουν, έχει ιδιαίτερη αδυναμία (για να μην αναφέρουμε βέβαια και λίγο παλιότερα περιστατικά με σφαίρες που “εξοστρακίστηκαν”).

Πιο συγκεκριμένα, σε πλατεία της Καρδίτσας, αστυνομικοί διακρίνονται να τραμπουκίζουν 15χρονους μαθητές, που μάλιστα φορούσαν μάσκες, απλά και μόνο επειδή κάθονταν και συζητούσαν. Μάλιστα, παρά τις διαμαρτυρίες του κοριτσιού, πέταξαν τη μαθήτρια κάτω και προσπάθησαν να της περάσουν χειροπέδες, όπως ακούγεται στο βίντεο από περίοικους που αγανακτισμένοι φώναζαν και έβριζαν από τα μπαλκόνια τους, ενώ στο σημείο έσπευσαν και άλλοι περαστικοί εμβρόντητοι από την εικόνα που έβλεπαν. Όλα αυτά μάλιστα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια μιας μικρότερης κοπέλας, που απλά περνούσε με το ποδήλατό της από το σημείο και είναι να απορεί κανείς πώς ξέφυγε από την κατασταλτική μανία των οργάνων της τάξης.

Φαίνεται πως ειδικότερα στην Καρδίτσα υπάρχει ένας άτυπος διαγωνισμός αστυνομικού αυταρχισμού, αφού το συμβάν έρχεται λίγες μέρες μετά το ντου της Ασφάλειας σε σπίτια συνδικαλιστών γιατρών της πόλης, επειδή καλούσαν στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να επιβάλλει σιγή νεκροταφείου και γενικό σιωπητήριο με πρόσχημα την πανδημία, για την οποία δεν έχει πάρει κανένα μέτρο ουσιαστικής αντιμετώπισης ώστε να αναχαιτιστεί αποτελεσματικά, θα πέσει στο κενό, όσους ανήλικους, φοιτητές, συνδικαλιστές και οποιονδήποτε άλλο τους “ενοχλεί” κι αν βάλουν στο στόχαστρο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: