Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο 2020 της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ αφιερωμένο στα 75χρονα της μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των λαών

Συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων χρόνων η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ κυκλοφόρησε και φέτος ένας εξαιρετικής αισθητικής Ημερολόγιο, για το 2020, αφιερωμένο στα 75 χρόνια από τη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των λαών.

Συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων χρόνων η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ κυκλοφόρησε και φέτος ένας εξαιρετικής αισθητικής Ημερολόγιο, για το 2020, αφιερωμένο στα 75 χρόνια από τη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των λαών. Ένα επετειακό Ημερολόγιο με πλούσια ύλη, με αναφορά στις αιτίες και τους υπεύθυνους για το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, στον τιτάνιο αγώνα των λαών με τα απελευθερωτικά – αντιστασιακά κινήματα, επικεφαλής των οποίων ήταν τα κομμουνιστικά κόμματα, και, κυρίως, στη μεγάλη προσφορά της σοσιαλιστικής ΕΣΣΔ, που ο ηρωικός Κόκκινος Στρατός της τσάκισε το ναζιστικό τέρας μέσα στη φωλιά του, στο Βερολίνο.

Μέσα από τις καλαίσθητες σελίδες του Ημερολογίου 2020, παρουσιάζονται συνοπτικά και κατά μήνα, τα κυριότερα γεγονότα και οι γιγαντομαχίες που διεξήγαγαν ο Κόκκινος Στρατός και ο λαός της ΕΣΣΔ, όπως οι κορυφαίες μάχες του Στάλινγκραντ, των τεθωρακισμένων στο Κουρσκ και η μάχη για την κατάληψη του Βερολίνου.

Κυκλοφορεί το Ημερολόγιο 2020 της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ αφιερωμένο στα 75χρονα της μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των λαών

Ο καθένας μπορεί να προμηθευτεί το Ημερολόγιο 2020 της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ από τα κεντρικά γραφεία της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στην Αθήνα (Μαυροματαίων 12, 2ος όροφος – Πεδίο Άρεως) και στα κατά τόπους Παραρτήματά της, σ’ όλη τη χώρα.

Παράλληλα, στο Ημερολόγιο 2020 της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ παρουσιάζεται σε γενικές γραμμές η μεγάλη συνεισφορά του Ελληνικού λαού στην Αντιφασιστική Νίκη. Η δράση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ όπου πρωτοστάτησαν το ΚΚΕ και οι κομμουνιστές, στον τιτάνιο και με βαρύ φόρο αίματος αγώνα για το διώξιμο των ναζί κατακτητών και την απελευθέρωση της χώρας.

Όπως και τα ημερολόγια των προηγούμενων χρόνων το Ημερολόγιο 2020 της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, έχει εκτός των άλλων και συλλεκτική αξία και αξίζει να κοσμεί τις συλλογές και βιβλιοθήκες όλων των αγωνιστών – αγωνιστριών, των φίλων και απογόνων της Εθνικής μας Αντίστασης και του ΔΣΕ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: