«Και Θεοπίστη και Προσκυνίδου…» – Ελένη Γερασιμίδου: Δεν στοχεύουμε στο θυμικό του θεατή (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελένη Γερασιμίδου μιλάει για σάτιρα και τη νέα παράσταση, την επιθεώρηση «Μένουμε… ταπί» που ξεκινάει τις επόμενες μέρες στο Από Κοινού Θέατρο, σχολιάζει την επικαιρότητα και αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια.

Η Ελένη Γερασιμίδου, φιλοξενούμενη του δημοσιογράφου Γιώργου Καραμέρου στην τηλεοπτική εκπομπή «OPEN Ελλάδα», μίλησε για σάτιρα και την επιθεώρηση «Μένουμε… ταπί» που ξεκινάει τις επόμενες μέρες στο Από Κοινού Θέατρο, σχολίασε την επικαιρότητα και αποκάλυψε κάποια από τα μελλοντικά της σχέδια.

Η αγαπημένη ηθοποιός μας έδωσε μια… γερή πρόγευση για όσα θα διαδραματίζονται στην όμορφη και δροσερή αυλή του Από Κοινού Θεάτρου από την Τετάρτη 8 του Ιούλη 2020, μέρα που ξεκινάνε οι παραστάσεις της ξεκαρδιστικής επιθεώρησης του Δημήτρη Χαλιώτη «Μένουμε… ταπί» (αναλυτικά δείτε εδώ).

Πανδημία, Χαρδαλιάς, Τσιόδρας…όλοι και όλα σατιρίζονται και, βέβαια,  «κυρίως η εξουσία», στην επιθεώρηση του καλοκαιριού που έχει θέμα τον κορονοϊό κι όλα όσα ζήσαμε την περίοδο της καραντίνας κι όχι μόνο.

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για τους χαρακτήρες του έργου, όπως η «Θεοπίστη Προσκυνίδου»… σύμβουλος της υπουργού Παιδείας … «περισσότερο στο κομμάτι των θρησκευμάτων» που την υποδύεται η ίδια. Αναφερόμενη στα σατιρικά κείμενα του Δημήτρη Χαλιώτη είπε ότι αυτή η επιθεώρηση «μας ταιριάζει» και τόνισε: «Δεν μας ενδιαφέρει να στοχεύουμε στο θυμικό για να βγάλουμε ντε και καλά γέλιο. Το γέλιο βγαίνει από το περιεχόμενο της σάτιρας και με τους ερμηνευτικούς κώδικες που εμείς έχουμε υιοθετήσει».

Η μεγάλη μας ηθοποιός δεν άφησε ασχολίαστα κάποια από τα θέματα που μονοπωλούν την τηλεοπτική επικαιρότητα, όπως το «άνοιγμα των αεροδρομίων στον τουρισμό», τον «μεγάλο περίπατο της Αθήνας» και άλλα, ενώ αποκάλυψε και τα σχέδιά της να ανεβάσει ποντιακό θέατρο  τον προσεχή χειμώνα.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε ακόμα:

«Μένουμε… ταπί» – Η επιθεώρηση του καλοκαιριού στο “Από Κοινού Θέατρο” (SPOT)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: