Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις στο διαδίκτυο από την 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου 2020

28 παραστάσεις, 3 ντοκιμαντέρ, 2 θεατρικά σεμινάρια, 5 συζητήσεις που θα αφορούν τις παραστάσεις, ενώ στη διάθεση των χρηστών θα είναι και πρωτότυπες μουσικές από παλιότερες παραστάσεις.

Το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας “Ρεφενέ” διατηρώντας αδελφικές σχέσεις με τις Ερασιτεχνικές Θεατρικές Ομάδες του Αιγαίου κοινοποιεί την διαδικτυακή διεύθυνση μέσω της οποίας μπορείτε να βλέπετε (μέχρι και τις 13/12/2020 τουλάχιστον) ΔΩΡΕΑΝ όλες τις παραστάσεις που θα ανέβουν στην διαδικτυακή πλατφόρμα στο πλαίσιο της 32ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου 2020.
Στην διεύθυνση https://diadiktiaki-aegeantheatre.gr/programm/ κλικάροντας την ομάδα και τον τίτλο της παράστασης αρκεί να έχει παιχτεί το έργο ή να παίζεται την ώρα που κλικάρετε την επιλογή (οι ημερομηνίες άλλωστε και οι ώρες αναφέρονται).
Για παράδειγμα αν -σήμερα- επιλέξετε: Θ.Ο. Λέρου: Άλκηστη ή… Άστεγοι Μυτιλήνης: Ο Ορφέας στον Άδη (αφού έχουν “ανέβει” και οι 2 παραστάσεις από χτες το βράδυ 3/12) θα μπορέσετε να τις δείτε ολόκληρες αν στη καινούρια καρτέλα που θα ανοίξει, μετά την επιλογή της ομάδας, επιλέξετε την ένδειξη: “ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ”.

Ξεκινάει την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 7 30΄μμ με την τελετή έναρξης η Διαδικτυακή Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου. Θα ακολουθήσουν και για 11 ημέρες 

28 παραστάσεις από ομάδες του Αιγαίου του Ιονίου και της Κύπρου, 

3 ντοκιμαντέρ από την ιστορία των Συναντήσεων, 

2 θεατρικά σεμινάρια, 

5 συζητήσεις που θα αφορούν τις παραστάσεις, ενώ στη διάθεση των χρηστών θα είναι και πρωτότυπες μουσικές από παλιότερες παραστάσεις.

Η παρακολούθηση της Συνάντησης θα είναι ελεύθερη μέσω της  ιστοσελίδας diadiktiaki-aegeantheatre.gr., όπου περιέχονται και σχετικές οδηγίες. Ειδικά για τη συμμετοχή στα σεμινάρια και τις συζητήσεις είναι απαραίτητη η εφαρμογή zoom. 

Η Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου ευελπιστεί ότι η Διαδικτυακή μέσα σε δύσκολες συνθήκες στέρησης θα αναδείξει τις  καλλιτεχνικές δυνάμεις των ερασιτεχνών και θα δώσει στο θεατρόφιλο κοινό τη σημαντική ευκαιρία να απολαύσει τις δημιουργίες τους.  

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

11 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: