Θάνο δεν είσαι μόνος: «Το πιο όμορφο απ’ όλα δεν στο ‘χω πει ακόμα…»

Συναυλία για τον δύσκολο αγώνα του Θάνου Μικρούτσικου, με την Ρ. Αντωνοπούλου, τον Χρ. Θηβαίο, τον Κ. Θωμαΐδη, τον Γ. Μεράντζα, τον Μ. Μητσιά, τον Γ. Νταλάρα, τον Β. Παπακωνσταντίνου και τον Μ. Πασχαλίδη, που, με τα πιο αγαπημένα μας του Θάνου, αποφάσισαν να στείλουν τις δικές τους ευχές στον συνθέτη της καρδιάς μας…

Με τα πιο αγαπημένα μας του Θάνου αποφάσισαν να στείλουν τις δικές τους ευχές στον συνθέτη της καρδιάς μας νέοι και παλιοί φίλοι του που ερμήνευσαν τα τραγούδια του και τα έκαναν δικά τους.

Μια συναυλία για τον δύσκολο αγώνα του Θάνου Μικρούτσικου, με την Ρίτα Αντωνοπούλου, τον Χρήστο Θηβαίο, τον Κώστα Θωμαΐδη, τον Γιώργο Μεράντζα, τον Μανώλη Μητσιά, τον Γιώργο Νταλάρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Μίλτο Πασχαλίδη, τη Δευτέρα 20 Γενάρη 2020 στις 8.30 το βράδυ στην Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Θάνου Μικρούτσικου θα διαβάσει ο Οδυσσέας Ιωάννου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Θύμιος  Παπαδόπουλος. Συμμετέχει 8μελής ορχήστρα.

Η προπώληση εισιτηρίων αρχίζει την Παρασκευή 27 Δεκέμβρη.

Προπώληση: 210 7282333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα «Public».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: