Ανταπόκριση: All Vows Collapse w/ Seasons A.C @An Club

Το περασμένο Σάββατο, η Κατιούσα βρέθηκε στο ιστορικό An Club για να παρακολουθήσει την παρουσίαση του “Carry The Weight Of The World” των All Vows Collapse. Μία μπάντα που δε θα σε κάνει να βαρεθείς λεπτό, ξέρει πολύ καλά τι κάνει και πώς το κάνει, που μέσα στα χρόνια έχει ωριμάσει και παραμένει στο ίδιο υψηλό επίπεδο σε κάθε της εμφάνιση.

Κάθε παρουσίαση δίσκου – πόσο μάλλον όταν αυτή πραγματοποιείται στο ιστορικό An Club – είναι μια καλή ευκαιρία για έξοδο. Το Σάββατο 8 του Δεκέμβρη, λοιπόν, η Κατιούσα βρέθηκε στο υπόγειο της Σολωμού για να παρακολουθήσει την παρουσίαση του “Carry The Weight Of The World” των All Vows Collapse.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή την αρχή έκαναν οι Season A.C οι οποίοι ευχαρίστησαν όλους όσοι ήταν παρόντες αλλά και την πρωταγωνίστρια μπάντα της βραδιάς. Μας παρουσίασαν το υλικό τους με περισσή ενέργεια και όρεξη κάνοντας το ιδανικό ξεκίνημα, ενώ όσοι βρίσκονταν μπροστά στο stage φαίνονταν να το κατευχαριστιούνται. Το metalcore κουιντέτο με τις εναλλαγές του, από τα πιο σκληρά ως τα πιο μελωδικά μέρη, ολοκλήρωσε το τιμιότατο set του και παρέδωσε τη σκυτάλη στους AVC, με τον κόσμο να έχει γεμίσει το χώρο στα πέριξ της σκηνής.

 

Οι All Vows Collapse δυναμικότατοι (ως είθισται να είναι σε κάθε τους εμφάνιση) από την πρώτη τους κιόλας νότα, κέρδισαν ακόμα και τον πιο απαιτητικό θεατή που βρισκόταν το βράδυ του Σαββάτου στο An. Η ενέργειά τους αστείρευτη, παρέσυρε τους πάντες. Το νέο τους πόνημα βρήκε σίγουρα μια θέση ανάμεσα στα album που όσοι ασχολούνται με τον χώρο οφείλουν να τσεκάρουν. Φυσικά δεν παρέλειψαν να μας θυμίσουν και κάποιες από τις παλαιότερες δισκογραφικές στιγμές τους, ενώ η βραδιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι ως party, μιας και το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστο και όμορφο – σχεδόν οικογενειακό. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε λόγο για μία μπάντα που σίγουρα δε θα σε κάνει να βαρεθείς λεπτό, μία μπάντα που ξέρει πολύ καλά τι κάνει και πώς το κάνει, μία μπάντα που μέσα στα χρόνια έχει ωριμάσει και δείχνει να παραμένει στο ίδιο υψηλό επίπεδο σε κάθε της εμφάνιση. Αυτοί είναι εξάλλου και οι κυριότεροι λόγοι για τους οποίους δεν έχει κανείς να τους προσάψει κάτι αρνητικό. Καλοτάξιδο, λοιπόν!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: