Χορεύοντας με τα ΕΑΤ-ΕΣΑ: κλαρίνα κι εμβατήρια της επταετίας για τρελά χουντογλέντια προσφέρει σε CD κιτρινο-ροζ φυλλάδα

Είστε νοσταλγός και σταγονίδιο; Θέλετε κλαρίνα, εμβατήρια και χουντογλέντια; Αναπολείτε τον καιρό που όλοι κοιμούνταν με ανοιχτά παράθυρα -για να το σκάσουν στα γρήγορα αν χτυπήσει η Ασφάλεια νυχτιάτικα την πόρτα τους; Νοσταλγείτε τους “παλιούς καλούς καιρούς”, προτού μας ξεβλαχέψει ο Κωστόπουλος; Τότε, μη χάσετε τη φυλλάδα Espresso που κυκλοφορεί το επόμενο Σάββατο, με μια “μοναδική προσφορά”.

Είστε νοσταλγός και σταγονίδιο; Θέλετε κλαρίνα, εμβατήρια και χουντογλέντια; Αναπολείτε τον καιρό που όλοι κοιμούνταν με ανοιχτά παράθυρα -για να το σκάσουν στα γρήγορα αν χτυπήσει η Ασφάλεια νυχτιάτικα την πόρτα τους; Νοσταλγείτε τους “παλιούς καλούς καιρούς”, προτού μας ξεβλαχέψει ο Κωστόπουλος;

Τότε, μη χάσετε τη φυλλάδα Espresso που κυκλοφορεί το επόμενο Σάββατο, με μια “μοναδική προσφορά”.

Το Σάββατο (21.4) η «Espresso» παρουσιάζει: Ένα πρωινό του Απρίλη • Ένα συλλεκτικό ηχητικό ντοκουμέντο με κλαρίνα, εμβατήρια και επίκαιρα της επταετίας, σε μία διπλή συλλογή • Σε πρώτη  κυκλοφορία!

Διπλή συλλογή! Πρώτη κυκλοφορία! Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς στη ζωή από μια εφημερίδα;

Ορισμένες παρατηρήσεις, αντί επιλόγου.

1ον: όχι, δεν είναι τρολιά.
2ον: ο Κωστόπουλος είναι απλά η άλλη όψη του νομίσματος, όχι εναλλακτικό, αντίπαλο δέος. Όταν το σύγχρονο λάιφ-στάιλ συναντά το χουντικό κιτς.
3ον και βασικότερο: όχι, δεν είναι μόνο η Εσπρέσσο, ούτε η Εστία κι άλλα αντίστοιχα περιθωριακά έντυπα. Είναι κι η Καραμανλική “Δημοκρατία”, της λεγόμενης “μετριοπαθούς, λαϊκής Δεξιάς”, και η “σοβαρή και έγκυρη” Real News, που χάραξαν το δρόμο κι έστρωσαν το έδαφος, με δικές τους αντίστοιχες προσφορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: